Karl Lagerfeld da Beckham'lara hayran!

Ünlü Alman tasarımcı Karl Lagerfeld eski Space Girl kızı Victoria Beckham'a olan hayranlığını açıkladı.

Karl Lagerfeld verdiği bir röportajda Beckham ailesinin büyük bir fanı olduğunu ve özellikle de Victoria Beckham'a hayran olduğunu söyledi. Muhteşem bir stile sahip olduğunu ve Spice Girls'den bu yana da onun çizgisini beğendiğini de söylemeden geçmedi.

Lagerfeld, olağanüstü tasarımlarını, şarkıcı kariyerini, yakışıklı kocasını ve harika çocuklara sahip olduğu için onu takdir ediyor.

Stilist Victoria hakkındaki yorumlarına gelinceyse Karl, ona olan hayranlığını tüm içtenliğiyle yine dile getiriyor. Lagerfeld bununla ilgili de şöyle konuştu "Moda konusunda başarılı oldu. Hiç de fena olmadı! Bu ünlü birinin koleksiyonu değil. Ne yapıyorsa tam yapıyor. Böyle çok az kadın var." dedi. 

Victoria Beckham 2013 2014 Kış Koleksiyonu için tıklayın. 

Karl Lagerfeld kimdir?

Karl Lagerfeld, gerçek adı Karl Otto Lagerfeldt (d. 10 Eylül 1933) 20. yüzyılın en önemli moda tasarımcılarından biri. Almanya'nın Hamburg şehrinde doğdu ve Paris'de yaşıyor ve çalışıyor. 1980'li yılların başlarında kendine ait parfüm ve giyim eşyası üreten markasını piyasaya sürdü. Uzun kariyeri boyunca Chloé, Fendi ve Chanel gibi büyük moda evleri ile ortaklaşa çalıştı. 2004 yılında kendi markası KL Tommy Hilfiger´e satılmıştır.

Paris Moda Haftası Chanel 2014 Kış defilesi perde arkası için tıklayın.