Kısmetse Olur Nur'un annesi Leyla Keskin kimdir damadı Batuhan Cimilli'den olay sözler

Kısmetse Olur Batuhan ve Nur çifti yıllar sonra ekrana çıktı. Programa Kısmetse Olur Batuhan'ın kayınvalidesi Leyla Keskin için söylediği sözler damga vurdu.

Kısmetse Olur programında evlenen Batuhan Cimilli ve Nur Erkoç çifti yıllar sonra Kanal D'de Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunduğu 2.Sayfa programına konuk oldular. 3 yıllık evli olan ve Aselhan adında bir kızları bulunan Batuhan ve Nur, Kısmetse Olur programının kurgu olduğu yarışmacıların cast ajansından seçilen oyuncular olduğu yönündeki iddiaları yalanladılar. Programa Batuhan'ın kayınvalidesi Leyla Keskin için söyledikleri ise damga vurdu. Kısmetse Olur Nur'un annesi Leyla Keskin için "Benim için öyle bir insan yok. Görüşmek istemiyorum görüşmüyorum da" dedi. Kısmetse Olur programına da katılan Leyla Keskin kimdir, ne iş yapıyor soruları ise program sonrası merak ediliyor. Biz de siz elmaelma.com okurları için Kısmetse Olur Batuhan ve Nur'un açıklamaları ile Nur'un annesi Leyla Keskin hakkındaki detayları derledik. 

KISMETSE OLUR YARIŞMASI BİR KANDIRMACA MIYDI?

Kısmetse Olur Melis'in bir kaç gün önce söylediği "Kısmetse Olur bir kurguydu. Hepimiz cast ekibiydik" sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Melis, "Çok severek yaptığım bir iş değildi ve bitti. Sonuçta hepimiz casttık. Hiçbir gerçeklik payı olmayan kurgudan oluşan bir işti. ben bu işe bilerek başladım ama evlilik programı olacağını bilmiyordum. İnsanların bunu gerçek zannetmesi üzücü. Yapım şirketi kandırdı insanları" diyerek de iddialarını sürmüştü. 

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında Kısmetse Olur Melis'in iddiaları Batuhan ve Nur'a soruldu. Kısmetse Olur programında evlenen Batuhan ve Nur, kendi açılarından programın bir kurgu olmadığını ancak bazı insanların ünlü olmak için o yarışmaya katıldıklarını bunlardan birinin de Melis olduğunu ima ettiler. 

"Programa katılanlara para ödendiğini bile ben eve girince öğrendim" diyen Batuhan, "Ben evlenmek için de girmedim. Kısmetse Olur dedim ve Nur'la birbirimizi bulduk ve evlendik. Evden çıkınca da hayatımıza normal insanlar gibi devam ettik" diye konuştu.

BENİM İÇİN ÖYLE BİRİ YOK

Kısmetse Olur'un Nur'un annesi Leyla Keskin'le 2 yıldır hiç görüşmediğini ve görüşmek de istemediğini söyleyen Batuhan, kayınvalidesi için şunları söyledi:

"Biz kendisiyle görüşmüyoruz. 2 yıldır görüşmüyorum. Annesiyle görüşmesinde sorun yok. Her hafta görüşüyorlar. Anlaşamadık görüşmüyoruz. O da beni görmek istemiyordur. Ben onu ailem olarak görmüyorum. Nur'un ailesinde çok sevdiğim insanlar var ama onunla anlaşamıyorum. Benim için öyle bir insan yok. Nur çok zor günler yaşadı ama birlikte aştık. Hakkını ödeyemem."

MEVZULARI KONUŞMAK İSTEMİYORUM

Öte yandan Nur, eşinin annesiyle yaşadığı durumu konuşmaktan rahatsız olduğunu söyleyerek şunları anlattı:

"Bu mevzuları konuşmak istemiyorum. İki tarafın da üzülmesini istemem. Annem torununa karşı büyük bir aşk besliyor ama onun dışındaki her konuda negatif."

KISMETSE OLUR NUR'UN ANNESİ LEYLA KESKİN DE YARIŞMAYA KATILMIŞTI

Kısmetse Olur Nur'un annesi Leyla Keskin oyunculuk kariyeri olan bir kadın. Nur'un yarıştığı sezon Kısmetse Olur evine sık sık gelen ve damat adaylarına terk döktüren Leyla Keskin, Kısmetse Olur'un ikinci sezonuna yarışmacı olarak girmiş bu kez evde terör estirmişti. 

Kısmetse Olur'a katılması ilk günlerde adaylar arasında gerginliğe neden olmuştu. Kısmetse Olur ilk sezonda bir dönem Nur'la flört eden ve yarışmanın ikinci sezonuna da katılan damat adayı Semih, Leyla Keskin'i aday olarak evde görünce cin çarpmışa gönmüş o anlar uzun süre konuşulmuştu.