Meryem Uzerli'nin tangalı transparan elbisesiyle çekildiği fotoğraf olay!

Meryem Uzerli Cannes Film Festivali için Fransa'da. Meryem Uzerli katıldığı kırmızı halı töreninden paylaştığı transparan ve tangalı elbisesiyle şoke etti.

Her yıl gittiği Cannes Film Festivali'ndeki görüntüsüyle magazin gündemi olmayı başaran Meryem Uzerli bu kez sınırları zorladı. Meryem Uzerli Cannes Film Festivali'ndeki kırmızı halı törenine payetli gri bir elbiseyle katıldı. İlk bakışta şık ve sade gibi görünen elbisenin detayı görenleri şoke etti. Meryem Uzerli'nin transparan elbisesiyle çekilen ve tanga çamaşırının göründüğü fotoğraf şaşırttı. Meryem Uzerli'nin Instagram sayfasından paylaştığı transparan elbiseli fotoğrafı da takipçilerini ikiye bölde. Takipçilerinin bir kısmı görüntüyü beğenirken, bir kısmı "Kadın giyinmeyi unutmuş" yorumunda bulundular. İşte Meryem Uzerli'nin transparan elbisesiyle paylaştığı o fotoğraf...


GEÇEN YIL DA DOLGULU DUDAKLARI KONUŞULMUŞTU

Meryem Uzerli geçen yıl katıldığı Cannes Film Festivali açılış töreninde de dudaklarına ve yanaklarına yaptırdığı dolgularla konuşulmuştu. 

Meryem Uzerli'ye yapılan kötü estetik operasyon sonrası eleştiriler gelmişti. Türkiye'den bir çok doktor Meryem Uzerli'ye yüzünü düzeltmek için teklifte bulunmuştu. Ancak Meryem Uzerli, tedavi için Hollywood ünlülerinin doktoru olarak bilinen Simon'a gitti. Saati 80 bin dolar olan ünlülerin doktorunda tedavi olan Meryem Uzerli'nin yüzü düzeldi.