Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'da adaya veda eden isim belli oldu!

Survivor 2019'da eleme heyecanının yaşandığı yeni bölümde adaya veda eden isim belli oldu! Survivor'da adaya veda eden isim Yunan takımından Vasilis Vasilikos!

Her hafta nefesleri tutturan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'da bu hafta adaya veda eden isim belli oldu! Son bölümde hem araba ödülü hem de eleme heyecanı yaşandı. İzleyenleri ekrana bağlayan Survivor yarışmasında adaya veda eden isim Yunanistan takımından Vasilis Vasilikos oldu.

ADAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU!

Survivor'da bu hafta hem ödül hem de dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Yunan takımının dokunulmazlık oyununu kaybetmesiyle ada konseyine Tony ilk eleme adayı olarak gösterildi. Ardından bireysel dokunulmazlığı kazanan Kyriakos tarafından ikinci eleme adayı olarak Spyros, Katerina Dalaka tarafından ise üçüncü aday olarak Vasilis açıklanmıştı. Eleme adaylarının oluşmasından sonra Yunanistan'da yapılan sms oylamasıyla adaya veda eden isim Vasilis Vasilikos oldu.

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan'da araba ödülü adeta nefes kesti! Araba oyunu için iki takım oluşturan Dalaka ve Sude 2 ayrı takım oluşturdu ve Dalaka'nın takımı (siyah takım) 10-9 Sude'nin takımı (beyaz takım) karşısında kazandı. Katerina Dalaka'nın takımı ise kendi arasında 'siyah mı beyaz mı?' oyunu oynadı. Survivor 2019'da bu hafta arabayı Sabriye kazandı.