Doğal görünümlü makyaj yapmak için renkli nemlendirici kullanın!

Doğal görünümlü makyajın sırrı ten rengini eşitlemekten geçiyor yaz aylarının vazgeçilmezi doğal makyajın sırrı bu adımlarda saklı!

Özellikle yaz sıcaklarında sıklıkla tercih edilen doğal makyaj son dönemlerde hem çok popüler hem de cildi daha sağlıklı göstermeye yardımcı oluyor. Ancak doğal makyaj ve ciltteki kusurları kapatmak için yapılan makyaj arasındaki ince çizgiyi aşmamak için en önemli adımı elmaelma.com okurları için paylaştık. Ten makyajı, göz makyajı yaparken uygulanması gereken miktarı haberin devamında bulabilirsiniz. 

Ten Makyajı

Doğal makyajın temel adımlarından biri olan ten makyajını yaparken ilk olarak cilt tipinize uygun nemlendiriciyi uygulayarak cildinizi makyaja hazırlayın. Daha sonra cilt tipinize uygun olan renkli güneş koruyucuyu uygulayarak cildinizdeki renk eşitsizliklerini eşitleyebilirsiniz. Doğal makyajda ten makyajının önemi ciltte fondöten görünümünün olmaması ve ciltteki kusurların tamamını kapatmamaktır. Bunun için doğal makyaj yaparken olabildiğinde BB, CC veya renkli güneş kremi kullanmaya özen gösterin.

Daha sonra cildinize renk kazandırmak için çok hafif allık uygulayarak ten makyajınızı noktalayabilirsiniz.

Göz Makyajı

Göz makyajını yaparken göz kapaklarınıza hafif bir kapatıcı uygulayarak damar görünümünü hafif bir şekilde kapatabilirsiniz. Gözlerinizi belirginleştirmek için kirpik diplerinize kahve tonlarında far fırçası ile belirginleştirebilirsiniz.

Dudaklarda Nude Modası

Doğal makyaj istiyoruz o halde dudaklarda da doğal dudak görünümlü rukları veya lip balmları kullanmaya özen gösterin. İşte doğal görünümlü makyaj yapmak bu kadar kolay! Yaz aylarında özellikle en çok tercih edilen doğal makyajı sizde elinizin ayarını kaçırmadan yapabilirsiniz.