İyi öpüşmek için yapılması gerekenler dilinizi kullanın!

Aşkı tutkuyla anlatmanın hallerinden biri olan öpüşmektir. Partnerinizle can alıcı bir an yaşamak için mükemmel öpücüğün taktiklerini paylaştık!

Partnerinize olan aşkınızı ve sevginizi en iyi ifade etmenin yollarından biri de öpüşmek. İyi bir cinselliğe başlamanın temelide mükemmel öpücükten geçiyor. Peki iyi öpüşmek için gerekenler nelerdir? İyi öpüşmek için ne yapılmalı? İşte çiftler arasındaki o anı özel kılmanın teknikleri...

DOĞRU ZAMANI BEKLEYİN!

İlk öpücük her zaman akılda kalıcıdır. Bunun için en doğru zamanı beklemeniz gerekiyor. Etkili ve akılca kalıcı bir öpücüğü doğru zamanda yakalayın! Peki doğru zaman nasıl anlaşılır? Doğru zamanı siz değil aynı zamanda partnerinizin beden dili doğru zamanı belirleciyi olabilir.

ANI YAŞAYIN!

İyi öpüşmek tek taraflı olan bir şey değildir. Öpümeyi bir takım çalışması olarak düşünebilirsiniz. Karşılıklı olarak ortaya çıkan o özel hissi öpüşürken hissedin. O ana odaklanarak başka şeyleri düşünmemeye özen gösterin.

BAZEN UFAK KAÇAMAKLAR ÇEKİCİ OLABİLİR!

Doğru zaman önemli dedik ancak ilk öpücük sonrası zamansız ufak öpücükler iyi öpüşmenin zeminini hazırlar. İşte bu noktada partnerinizin beklemediği zamanlarda ufak öpücükler kondurabilirsiniz. 

ÖPÜŞÜRKEN DOKUNUN!

Partnerinizle öpüşürken bedensel hareketlerinizi de kullanın! Öpüşürken partnerinizin boynunu, yüzünü ve sırtına yumuşak dokunuşlarda bulunun. Bu madde kişiden kişiye ve partnerinizin tepkisine bağlı olarak değişebilir. Öpüşmenizdeki tutku arttıkça, dilinizi daha çok kullanıp eşinizin tepkisini anlayabilirsiniz.

DİLİNİZİ KULLANIN!

Belki herkes öpüşürken işin içine dilin girmesini sevmez ancak standardın dışına çıkmak ve yenilik kazandırmak istiyorsanız her zamankinin dışında öpüşürken dilinizide kullanarak partnerinizi baştan çıkarabilirsiniz.