Yatakta cinsel konuları konuşmak cinsel performansı arttırıyor!

Partnerinizle cinsel yaşantınızda iletişim kurmada ne kadar başarılısınız? Yatakta ne kadar açık konuşuyorsunuz? İşte cinsel konuları konuşma yöntemleri!

Cinsel hazzı arttırmanın en temel yolu partnerinizle yatakta birbirinize ne kadar dürüst olduğunuzla alakalıdır. Cinsellikte istetiğiniz veya istemediğiniz şeyleri anlatmak için iletişim kaçınılmazdır. Yatakta partnerinizle iletişiminiz ne kadar kuvvetli olursa o kadar cinsel ilişkiden elde ettiğiniz sonuçtan mutlu olursunuz. Bunun için yatakta parterinizle yatakta kartları açık oynamak ve cinsellik konuşmanın yöntemlerini sıraladık!

HER DAİM GÜÇLÜ BİR İLETİŞİM ŞART!

Yatakta bazı sorunları düzeltmek için günlük hayatta da partnerinizle iletişiminizin son derece etkili ve akışkan olması gerekmektedir. Günlük hayatta partnerinizle kurtuğunuz pozitif iletişim yatakta da dilediğiniz gibi samimi olmanıza yardımcı olacaktır. 

GERİ DÖNÜŞ YAPIN

Partnerinizle cinsel ilişki esnasında hoşunuza giden hareketleri hakkında yorum yapın ve olumlu tepkiler vererek anlamasına yardımcı olun. Cinsellikte fısıldamak cinsellik esnasında özel anları ölümsüz kılar. Partnerinizle yaşadığınız özel anları üstü kapalı bir şekilde konuşarak ne kadar iyi olduğunu söyleyin.

FİZİKSEL OLARAK BELLİ EDİN!

Güçlü iletişimin en önemli unsurlarından biri de beden dilidir. Konuşmak istemediğiniz anlar olabilir ancak bu durumlarda iletişimi koparmak yerine beden dilinizi kullanarak iletişimi her daim devam ettirin. Özellikle beden dilini en etkili kılan ufak dokunuşlar ile partnerinizi baştan çıkarabilirsiniz.