Kuzey, Ferhat'ı köşeye sıkıştırıyor

Solukların tutularak izleneceği bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanan 'Kuzey Güney'de işler bu hafta daha da karışıyor!

Şermin Koflu’nun hayatta olduğunu öğrenen Kuzey, her şeyden önce Ferhat’ın adamlarının elinden kurtulmaya çalışır. Atlattığı tehlikenin ardından Kuzey, sonunda Ferhat’ı suçlayabileceği önemli bir delil bulur. Ama önce Şermin Koflu’ya ulaşmalıdır. Ferhat ise Kuzey’le arasındaki düşmanlığın en büyük sebebi olan Şermin’in yeniden gündeme gelmesiyle daha tehlikeli bir hale gelir.

Sinanerler cephesindeyse, bütün aile, Banu’nun kendisini toparlaması için seferber olunur. Burak ise her adımda, Sinanerler’in kendisinden sakladığı büyük sırra daha da yaklaşır.

Günler sonra Kuzey’in eve geldiğini öğrenen Zeynep, soluğu Kuzey’in yanında alır. İki sevgilinin özlemle buluşmasını Ferhat yarıda keser. Zeynep, Kuzey’in öfkeli ve karanlık yüzüyle ilk kez bu anda karşılaşır. Kuzey ise Ferhat hayatlarından çıkana kadar, sevdiklerini korumanın tek yolunun onlardan uzak durmak olduğunu yeniden anlar. Çaresizce en doğru çözüm yolunu arayan Kuzey, sonunda Ferhat’tan şikayetçi olmak için savcılığa gider.