2019 tırnak trendleri neler ışıltılara ve simlere yer açın!

2019 tırnak trendlerinde tırnaklarda doğallığın aksine abartılı ışıltılar ve simlere raflarda yer açın!

Son dönemlerde doğallık her ne kadar akım olarak yayılsada bu durum 2019 tırnak trendleri için geçerli değil. Tırnakların bakımlı görünmesine yardımcı olan ve zamansız günler için oldukça kurtarıcı olan ojelerde bu sezon ışıltılı renkler ve simli ojeler yer alıyor. Her sezon değişen tırnak trendlerinde bu sezon sizde ellerinizi ön plana çıkarmak için ışıltılı tonlar kullanabilirsiniz. 

Her ne kadar güzellik modasınsa doğal güzellik ön planda olsa da tırnak trendlerinde 2019'da tam tersini gözler önüne koyuyor. Tırnaklarda ışıltıların ve simlerin olduğu tırnak trendinde sizde raflarınızda birbirinden farklı simli ve ışıltılı ojelere yer verebilirsiniz.

SİMLİ OJELERDE KENDİ TARZINIZI OLUŞTURUN!

Her ne kadar piyasada birbirinden farklı simli ojeler bulunsa da eğer ki kendi tarzınızı oluşturmak isteyenlerdenseniz simli ojelerinizi kendinizde yapabilirsiniz. Kozmetik marketlerde binbir çeşitini bulabileceğiniz yapışkansız simlerden alıp tırnaklarınıza şeffaf oje sürdükten sonra üzerine simleri boca edip kendi simli ojenizi yapabilirsiniz. 

2019'UN TREN OJELERİNDE IŞILTI ŞIKLIĞI!

Doğal makyajınıza eşlik ederek tırnaklarınızda fark yaratabileceğiniz ışıltılı ojeler ile 2019 tırnak trendine uyum sağlayabilirsiniz. Renkli ışıltılı ojeler, metalik simli ojeler ile bu sezon tırnaklarınız parıl parıl!