Adem Kılıçcı kimdir Survivor 2019'da adaya geri dönüyor Acun duyurdu!

Survivor 2019'da Acun Ilıcalı bombayı patlattı. Ilıcalı, Adem Kılıçcı'da olmak üzere Survivor'a damga vuran eski yarışmacıları Dominik'e götüreceğini açıkladı.

Eski milli boksör Adem Kılıçcı, geçtiğimiz günlerde TV8'de yayınlanan Fenerbahçe WİNWİN kampanyasına konuk oldu. Acun Ilıcalı 2018 Survivor şampiyonu hakkında sevenlerine müjdeli bir haber verdi. Ilıcalı, eski Survivor yarışmacılarını iki günlüğüne Dominik'e götüreceğini ve yeni yarışmacılarla maç yapacaklarını söyledi. Ilıcalı, Adem'e yarışmada iyi bir performans sergileyen Hikmet'le arasında yaşanacak maçı çok merak ettiğini söyledi. 

ACUN ILICALI SURVİVOR'DA BOMBAYI PATLATTI 

Geçtiğimiz sene tüm Survivor şampiyonlarının katıldığı 'Survivor All Star' yarışmasına katılarak burada şampiyon olan milli boksör Adem Kılıçcı, yeniden adaya geri dönüyor. Bir önceki yıl Survivor'da finale kadar kalan ancak şampiyonluğu bir yıl sonra tadan eski milli boksör Adem Kılıçcı, yapılan röportajlarda oyunculuk kariyeri yapmayı hedeflediğini söylemiş usta oyuncu Süeda Çil'den ders almaya başlamıştı. Bir süredir ekranlarda göremediğimiz Kılıçcı, geçtiğimiz gün TV8'de yayınlanan Fenerbahçe WİNWİN kampanyasına konuk oldu. Acun Ilıcalı ise Survivor bombasını patlattı. Adem Kılıçcı'nın adaya geri dönerek yeni yarışmacılarla maç yapacağının müjdesini verdi. Ilıcalı, özellikle de Adem ve Hikmet arasındaki maçı çok merak ettiğini söyledi.  Adem Kılıçcı ise 'Kolay lokma olmadığımı biliyorsunuz' diyerek yanıt verdi.