Aleyna Tilki üniversite için Amerika'ya gitti annesi Havva Öztel fotoğraf paylaştı!

Üniversite eğitimi için Amerika'ya giden Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel sosyal medya hesabından fotoğrafına duygusal paylaşımı dikkat çekti!

Genç popçu Aleyna Tilki eğitimine devam etmek için Amerika'ya gitti! Genç yaşta yakaladığı şöhret ile hız kesmeden konser veren Aleyna Tilki bir taraftan da eğitim hayatına devam ediyor. Eğitim hayatına Amerika'da devam edeceğini açıklayan Aleyna Tilki geçtiğimiz gün ailesiyle vedalaşarak Amerika'ya uçtu! Havaalanına annesi Havva Öztel ve kız kardeşi Ayça Tilki'de geldi. Son zamanlarını sık sık ailesiyle geçiren Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'in sosyal medya hesabından ''Dilimde duamsın'' diyerek yaptığı paylaşım ile kızı Aleyna Tilki'ye veda etti.

Kızını havaalanına kadar yolcu eden Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel sosyal medya hesabında yaptığı açıklama ile kızının uğurladığının haberini verdi. Henüz genç yaşta şöhret basamaklarını tek tek çıkan Aleyna Tilki eğitim hayatına Amerika'da devam edeceğiniz geçtiğimiz aylarda bir röportajında açıklamıştı. Eğitim hayatına Amerika'da devam edeceğini açıklayan Aleyna Tilki, kız kardeşi Ayça Tilkli'nin de bir süre sonra Amerika'ya gideceğini ve Amerika'da eğitimini tamamlayacağını açıklamıştı.

Kızını Amerika'ya Gönderdi!

Eğitim hayatını Amerika'da devam ettireceğini açıklayan Aleyna Tilki geçtiğimiz gün annesi Havva Öztel ve kız kardeşi Ayça Tilki'nin uğurlaması ile Amerika'nın yolunu tuttu! Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel sosyal medya hesabında, ''Gözümün nuru Allah sana yar ve yardımcı olsun kızım, yolun hep açık engelsiz kolay olsun dilimde duamsın özlemimsin Aleyna, güle güle git güle güle gel kızım seni çok özleyeceğim." notuyla paylaştı.