Aykut Cömert neden öldü cenazesinde Belçim ve Beren göz yaşlarına boğuldu!

Fotoğraf ve video sanatçısı olan Aykut Cömert neden öldü? Beren Saat ve Belçim Bilgin cenazede göz yaşlarına boğuldu!

Fotoğraf ve video sanatçısı olan Aykut Cömert'in cenazesine katılan Belçim Bİlgin ve Beren Saat gözyaşlarına hakim olamadı! Genç yaşta hayatını kaybeden Aykut Cömert neden öldü? Ünlüler dünyasında bilinen bir süredir kanserle mücadele eden Cömert'in cenazesinde bir çok ünlü isim genç sanatçıyı son yolculuğuna uğurladı. Aykut Cömert kimdir, kaç yaşında vefat etti? İşte cenazeye katılan ünlüler ve Aykut Cömert hakkında tüm merak edilenler...

BEREN SAAT VE BELÇİM BİLGİN GÖZYAİLARINA BOĞULDU!

Fotoğraf ve video sanatçısı olan Aykut Cömert ölüm haberiyle tüm sevenlerini ve ünlüler camiasını yasa boğdu. Bir süredir kanser teşhisi konulan ve kanserle mücadele eden Aykut Cömert geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Cenaze törenine bir çok ünlü isim katıldı. Ancak Belçim Bilgin ve Beren Saat omuz omuza gözyaşlarını tutamadı!

''SENİ ÖZLEMEK Hİ BİTMEYECEK''

Cenaze törenine katılan ve gözyaşlarını tutamayan ünlü oluyncu Beren Saat, Aykut Cömert için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yürek dağladı, Saat'in paylaşımında, ''Çok arkadaş ediniyor insan hayat boyu ama zekadaş bulmak zor. Uğultunun ortasında tek bir cümleyle hayatına ışık tutanı bulmak çok zor. En karanlıklarına kaçtığında yargılamadan seninle orada sessizce duranı, hatta sana kahkaha attıran bulabilmek neredeyse imkansız. Bu coğrafyada kadını, kimliği meselesi yapan artist olmak… Seni özlemek hiç bitmeyecek canim arkadaşım. Yıldızlarla benim için de dans et.” sözleriyle duygulandırdı.

Henüz genç yaşında hayatını kaybeden fotoğraf ve video sanatçısı Aykut Cömert geçtiğimiz gün Zincirlikuyu Camii'de öğle namazına müteakip kılındıktan sonra Zincirlikuyu Mezarlığına defnedildi. Genç sanatçısının cenazesine Belçim Bilgin, Berfin Erdoğan, Beren Saat, Kenan Doğulu, Didem Soydan, İlker Kaleli, Metin Hara, Mert Fırat ve eşi İdil Fıra gibi bir çok ünlü isim katıldı.