Beren Saat aldatıldı mı Kenan Doğulu aldattı mı doğum günü mesajında ihanet iması dikkat çekti

Beren Saat aldatıldı mı? Kenan Doğulu aldattı mı? Beren Saat'in dün eşi Kenan Doğulu için paylaştığı doğum günü mesajında ihanet iması dikkat çekti.

Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun boşanacakları iddiası magazin gündeminin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Uzun süredir magazin gündeminde yer alan bu konu hakkında henüz bir netlik yok. İki tarafta bu iddiayı ne kadar yalanlasa da Beren Saat'in ölen eski sevgilisi Efe Güray'ın fotoğrafını paylaşması iddiaları bu güçlendirmişti. Beren Saat dün  haklarında çıkan iddiaları yalanlamak istercesine eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı duygusal bir mesajla kutladı. Saat'in bu mesajında ihanet iması göze çarptı. Beren Saat'in Kenan Doğulu'ya yazdığı doğum günü mesajında 'senden vazgeçmekte zorlanıyorum ama seni bağışlayamıyorum' anlamına gelen ifadesi kafaların yeniden karışmasına neden oldu. Bu mesaj sonrası Beren Saat aldatıldı mı? Kenan Doğulu aldattı mı? soruları gündeme taşındı. 

İHANET İMASI DİKKAT ÇEKTİ 

Beren Saat'in dün Instagram'da, eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü kutlamak için yazdığı notta ihanet iması göze çarptı.Saat'in  "Boşanmak işin en kolay tarafı" diyen Beren Saat'in "Güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal süreci hiç merak eden yok" notunda  ihanet imalarında bulunduğu düşünülüyor. 

FOTOĞRAFLAR GÖSTERMELİK Mİ?

Geçtiğimiz günlerde Doğulu'nun 'boşanmıyoruz aramız iyi' açıklamasının ardından eski sevgilisiyle olan fotoğrafını paylaşan Beren Saat, adeta eşinin açıklamasını yalanlamıştı. Kenan Doğulu'nun açıklamalarının etkisi henüz geçmemişken Beren Saat, eşine misilleme yapar gibi bir paylaşımda bulunmuştu. Şubat ayındaki doğum gününde eski sevgilisi Efe Güray'ın fotoğrafını paylaşıp, ''en kötü doğum gününü geçirdiğini ifade eden bir paylaşımda bulunmuştu. Beren Saat hakkında çıkan iddiaları yalanlar nitelikte bir paylaşımda bulundu. Yeni yaşına giren Kenan Doğulu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak kutladı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından eşinin doğum gününü kutladığı paylaşıma,  "Ben oyun arkadaşımı buldum galiba" dedim bir aksam, gözlerin parlayarak baktın. Gece gitar sesiyle uyandım; bir şarkıya başlamıştın, büyülendim. Biz o şarkıyı beraber bitirirken, ask şarkısı olduk. Birbirimizin yaralarını öptükçe can arkadaşı olduk. Yaydığımız ask enerjisiyle çevremizde iklim değişikliğine sebep olduk ve beraber ne eğlendik. Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı... Bir yerlerin kapısında el ele çekilmiş naylon fotoğraflarımızı aşk sananlar için bunlar, arkadaşlarımızın gözünden hesapsızca biz iste.'' notunu düşmüştü. Posta'dan Mehmet Coşkundeniz'in kaleme aldığı yazıda ise , Beren Saat dünkü paylaşımında yer alan "Bir yerlerin kapısında el ele çekilmiş naylon fotoğraflarımızı aşk sananlar..." cümlesiyle o fotoğrafların göstermelik olduğunu belirtmişti.