Ciciş kardeşler Esra Ersoy göğüslerini şapkayla kapattığı çıplak fotoğraf paylaştı!

Skandal olayları ve cesur pozlarıyla sık sık gündeme gelen ciciş kardeşlerden Esra Ersoy göğüslerini şapkayla kapatıp çıplak fotoğrafını paylaştı.

Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra ve Ceyda ersoy kardeşler'in cesur pozları ve magazin dünyasında skandal haberlere imza attıkları olaylarla biliniyor. Son olarak Ceyda ve Esra ciciş kardeşlerin şarkı çıkaracakları haberini paylaşmalarının ardından ciciş Esra Ersoy üstsüz göğüslerini şapkayla kapatarak çıplak fotoğraf paylaştı! Yeni şarkılarının klibi için güneşten koruduğunu yazan Esra Ersoy çıplak fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı.

Çıplak Fotoğraf Paylaştı

Bodrum'da tatilin keyfini çıkaran Esra ve Ceyda Ersoy bikinili cesur fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor. Son olarak ciciş Esra Ersoy göğüslerini şapka ile kapatarak çıplak çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni toplayan çıplak fotoğraf damga vurdu.

Paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Esra Ersoy fotoğrafın altına, ''Cildimi yeni çıkacak olan single şarkımızın klibi için güneşten koruyorum. Beyaz tenim şarkıda geçiyor. Elimden geldiği kadar bronzlaşmamaya dikkat ediyorum" notuynu ekledi. Kısa sürede fotoğraf binlerce beğeni ve yorum aldı.