Eda Taşpınar'ın bornozlu fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

Fiziğiyle ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Eda Taşpınar'ın bornozlu fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

Giyim tarzıyla pek çok kadının ilgi odağı olan Eda Taşpınar paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyetik güzelin sosyal medya hesabından paylaştığı bornozlu fotoğrafı takipçilerinden tam not aldı. Fotoğraf kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı. Taşpınar'ın bir takipçisi "Fiziğiniz çok güzel Eda Hanım." yorumunu yaparken bir başka takipçisi de, "Her halinizle çok güzelsiniz." yorumunu yaptı.

''FİZİĞİNİZ ÇOK GÜZEL EDA HANIM''

Instagram hesabından bornozuyla poz verdiği anların takipçileriyle paylaşan Eda Taşpınar, takipçilerinden tam not aldı. Taşpınar'ın fotoğrafına yorum yapan bir takipçisi, "Fiziğiniz çok güzel Eda Hanım." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Her halinizle çok güzelsin." yorumunuyaptı.

''UMARIM ÜZERİNİZDEKİ KÜRK GERÇEK DEĞİLDİR''

Sosyal medya üzerinden mayolu fotoğrafını paylaşan Eda Taşpınar, kendine hayran bırakmıştı. Taşpınar'ın fotoğrafına takipçileri de sessiz kalmamıştı. Taşpınar'ın fotoğrafına yorum yapan bir takipçisi, "O soğukta insan donar siz mayo ile geziyorsunuz." yorumunu yapmıştı. Başka bir takipçisi ise, "Umarım üzerinizdeki kürk gerçek değildir." yorumunu yapmıştı.