Hamdi Alkan eşi Selen Görgüzel için olay yorum!

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, kızı Ayşe ile önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan Canan Hoşgör'den olan kızıyla ile bir alışveriş merkezindeydi. Baba kız kitap alışverişi yaptı. Ara tatilde kızıyla vakit geçirdiğini dile getiren Hamdi Alkan, “Ayşe’nin ara tatili var. Kitap alışverişine çıktık” dedi. Son zamanlarda kendisinin kızlarının peşinden koştuğunu dile getiren Hamdi Alkan, “Kız babası dert babası. Annesi albüm peşinde ben kızların peşinde, öyle gidiyoruz işte” diyerek eşi Selen Görgüzel’e de göndermede bulundu. 



AÇMIŞ AÇACAĞI KADAR

Katıldığı bir ödül töreninde giydiği derin yırtmaçlı kıyafetiyle dikkat çeken Görgüzel, ‘Hamdi Bey kıyafetlerinize karışıyor mu?’ sorusuna; “Hamdi Bey’in beni engellemek gibi bir hakkı yok” demişti. Eşinin kıyafetini nasıl bulduğu sorulan Hamdi Alkan, Selen Görgüzel'in çok konuşulan kıyafetine dair esprili bir şekilde şunları söyledi:  “O konuyu hiç açmayalım. Zaten Selen açmış açacağı kadar. Şaka bir yana şarkı çok güzel, o da bir yola girdi” diyerek esprili gönderme yaptı.

BABAM DEĞİL ÖYLE BİR HAK VERMİYORUM!

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen ödül töreninde derin yırtmaçlı kıyafetiyle dikkat çeken Selen Görgüzel, "Eşiniz Hamdi Alkan kıyafetlerinize karışıyor mu?" sorusuna, "Hamdi Bey'in beni engellemek gibi bir hakkı yok. Babam değil, öyle bir hak vermiyorum. Ne ben ona ne de o bana böyle bir engel koyabilir. Saygın bir birliktelik yaşıyoruz, o yüzden çok mutluyuz" cevabını vermişti.