Hande Erçel gittiği mekanın mutfağından kaçarken kameralara yakalandı!

Hande Erçel'de mutfak kapısından kaçan ünlüler kervanına katıldı! Güzel oyuncu geçtiğimiz akşam kameralardan kaçmak için mutfak kapısından çıkmaya çalıştı!

Hande Erçel'in hızına yetişilemiyor! Şimdilerde Star tv'de ''Siyah inci'' adlı dizide Tolgahan Sayışman ile başrol oynayan Hande Erçel'in aşk hayatında sular bir türlü durulmuyor! Uzun süre birlikte olduğu Ekin Mert Daymaz ile olan ilişkisini bitirdikten sonra eski sevgilisinin yakın arkadaşlarından olan Mehmet Dinçerler ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı fakat bu birliktelik sadece 1 ay sürdü.


Şimdilerde ise güzel oyuncunun geçtiğimiz aylarda eşi Merve Boluğur'dan boşanan Murat Dalkılıç ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Hande Erçel, önceki akşam arkadaş grubu ile Tarabya’da bir balıkçıda buluştu. Çıkışta lokantanın önünde habercilerin beklediğini öğrenince telaşlandı. Bir süre içeride bekledi. VIP aracını kapıya çağırdı. Ama modaya uyup mutfak kapısından kaçtı. Koşar adım araca bindi ve Murat Dalkılıç’a dair sorulara yanıt vermedi. Ardından adresi ortaya çıkmasın diye menajerinin evine gitti...