Hande Erçel sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç'a bazlama surat dediği için dava açtı!

Oyuncu Hande Erçel kendisine 'Bazlama surat' diyen ünlü sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç'a dava açtı 13 aydan 1 yıla kadar hapsi isteniyor!

Ünlü oyuncu Hande Erçek bir dönem kendisine 'bazlama surat' diyen ünlü sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç'a 3 aydan 1 yıla kadar hapis istemi ile dava açtı! Bir dönem sık sık surati ile 'Bazlama surat' denilmesiyle çok konuşulan Hande Erçel kendisiyle 'Bazlama surat' denilmesiyle dalga geçen ünlü sosyal medya fenomenine bedelini ağır ödetti! 

Bir dönem bazlama surat cümlesi ile sık sık magazin gündemine gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, kendisiyle dalga geçen sosyal medya fenomenini affetmedi! Uzlaşmayı kesinlikle istemeyen Hande Erçek ünlü sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç'a 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' 3 aydan 1 yıla kadar hapis istemi ile dava açtı. Erçel aynı zamanda. 15 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Ünlü sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç'ın Hande Erçel'in fotoğraflarını paylaşarak 'Bazlama surat' gibi yorumlar yazmasına yönelik dava açılmıştı. Erçel, Kılınç ile uzlaşmak istemediğini belirterek 15 bin TL'lik manevi tazminat davası da açtığını sosyal medya hesabından belirtmişti.