Kalçasını açan şarkıcı Hatice oy kullanmaya giderken giydiği kıyafet şaşırttı!

Kalçasını açan Hatice 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerine sandığa oy kullanmaya giderken giydiği kıyafet şaşırttı!

Defilede kalçasını açan şarkıcı Hatice 23 Haziran oy seçimi için sandığa giden Hatice'nin kıyafeti çok konuşuldu. Oy kullanmak için sandığa giden şarkıcı Hatice'nin giydiği kıyafet kralyet ailesine benzetildi. Son dönemlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Şarkıcı Hatice oy vermeye giderken giyidiği kıyafetle yine adından söz ettirmeyi başardı!

OY VERMEYE GİDERKEN GİYDİĞİ KIYAFET ŞAŞIRTTI!

Şarkıcı Hatice 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri için oy vermeye sandık başına gitti. Oy vermeye giderken giydiği siyah kıyafetle dikkatleri üzerine çekti. Belediye seçimlerinde oyunu kullanmak için siyah kıyafet ve topuklu ayakkabılarla ters köşe yaptı.

"BEN SUSAYIM DEVRİM KONUŞSUN"

Son olarak Muammer Ketenci'nin defilesinde podyuma çıkan şarkıcı Hatice poposunu açmasıyla magazin gündeminde günlerce konuşulmuştu. Günlerce magazin gündeminde konuşan şarkıcı Hatice oy vermek için giydiği siyah kıyafetlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyunu sandığa atarken fotoğraf çekilip sosyal medya hesabında ''Ben susayım devrim konuşsun" notuyla paylaştı.