Müge Anlı'da öldüğü iddia edilen Burhan Aykurt hakkında kan donduran itiraf!

Müge Anlı'da 10 aydır kayıp olan öldüğü iddia edilen Burhan Aykurt hakkında kan donduran itiraf geldi abisi Mahmut Akkurt uydurduğunu söyledi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç bir gelişme daha ortaya çıktı. Yaklaşık 10 aydır kayıp olan ve öldüğü iddia edilen Burhan Aykurt olayında ilginç gerçek ortaya çıktı! Burhan Aykurt'un abisi Mahmut Aykurt kaçırılma hikayesini canlı yayında kendisinin uydurduğunu itiraf etti. Türkiye gündemine oturan kan donduran itiraf ağabey Mahmut Aykurttan geldi! Günlerdir Müge Anlı'nın programında kardeşi Burhan Aykurt'u arayan Mahmut Aykurt gündem olmak için tüm hikayeyi kendisinin tasarladığını ve uydurduğunu açık bir şekilde söyledi. 

10 Aydır Kayıp Zannediliyordu!

Müge Anlı'da canlı yayında son dakika gelen itiraf herkesi şoke etti! 10 aydır kayıp olduğu iddia edilen ve cinayete kurban gittiği düşünülen Burhan Aykurt'un abisi Mahmut Aykurt günlerdir kardeşinin bulunması için Müge Anlı'nın programına çıkıyordu. Ancak kısa bir süre önce canlı yayında kardeşinin kaçırılmadığını ve tüm hikayeyi gündem oluşturabilmek için kendisinin uydurduğunu itiraf etti!

Müge Anlı Köşeye Sıkıştırdı!

23 Eylül günü Müge Anlı'nın programında konuşmaları ile şüpheleri üzerine çeken Mahmut Aykurt Müge Anlı'nın gerçekleri itiraf etdemesiyle, ''Lütfen Mahmut anlat. Kimse senin önünü kesmedi değil mi?'' sorusuyla ağabey Aykurt'u gerçekleri söylemesi için ısrar etti. Müge Anlı son dakika itirafı sonrası canlı yayınında Mahmut Aykurt'la konuşmaya devam etti.

''Ben Uydurdum''

''Her şeyi kendim tasarladım'' diyen ağabey Mahmut Aykurt Müge Anlı'nın programında yaptığı şoke eden itirafla kardeşinin kaybolmadığını itiraf etti. "Her şeyi kendim tasarladım. Yolumu kesen araç hikayesini ben uydurdum. Burada gündem oluşturmak için bu hikayeyi anlattım" dedi.