Nejat İşler son halini merak edenler için Behzat Ç. filmine özel saçlarını kazıttı!

Ünlü oyuncu Nejat İşler Behzat Ç. dizisi için imaj değiştirdi. Saçlarını kazıtan Nejat İşlerin son hali merak konusu oldu!

Ünlü oyuncu Nejat İşler Behzat Ç. dizisi için imaj değiştirdi. Saçlarını kazıtan Nejat İşler, Behzat Ç.'nin Ankara'daki çekimler biter bitmez Bodrum'a geri döndü. Bir kaç yıl önce final veren ekranların fenomen dizisi olan Behzat Ç.'nin özel bir platformda yeniden yayınlanmak için Ankara'da yeniden çekimler başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Nejat İşler çekimler için Ankara'ya gitti. Dizi için imajını değiştiren Nejat İşler saçlarını kazıttı!

Behzat Ç.'nin yeni sezon çekimleri için Ankara'ya giden Nejat İşler çekimler biter bitmez Bodrum'a geri döndü. Dizinin çekimleri için imaj değiştiren Nejat İşler saçlarını kazıttı. Aynı zamanda kilo veren Nejat İşlerin son hali hayranları tarafından merak konusu oldu. Arkadaşları ile  keyifli vakit geçiren Nejat İşler'in fit ve sağlıklı görünümü hayranlarının dikkatinden kaçmadı. 

3 AY YOĞUN BAKIMINDA KALMIŞTI

2014 yılında 3 ay kadar yoğun bakımda kalan Nejat İşler taburcu olduktan sonra kortizon ilaçları nedeniyle aldığı fazla kilolarla tanınmaz hale gelmişti. Sağ elinin 2 parmağı ve ayak parmaklarının bazıları kesilen Nejat İşler'in son halini merak edenler için işte o fotoğraf...