Survivor 2017 yarışmacısı Berna Keklikler gizli numaradan ölümle tehdit ediliyor!

Survivor 2017 yarışmasında yarışan Berna Keklikler gizli numaradan ölümle tehdit edilince soluğu İstanbul Adliye'sinde aldı!

Survivor 2017'de yarışan Berna Keklikler geçtiğimiz gün İstanbul Adliyesi'ne gitti. Gizli numaradan sürekli ölümle tehdit edildiğini iddia ederek savcılığa şikayette bulundu. Göz6 yarışmasını kazandıktan sonra Survivor 2017'de yarışan güzel yarışmacı gizli numaradan aranarak ölümle tehdit edilidiğini iddia etti. 

ÖLÜM TEHDİDİ ALDIĞINI İDDİA ETTİ!

Gizli numaradan mesaj ve arama yolu ile sürekli olarak tehdit edildiğini iddia eden Berna Kekliker kendisini ölümle tehdit eden kişiyi İstanbul Adliye'sine ihbar etti.

'SENİ REZİL EDERİM'

Geçtiğimiz yıllarda Almanya'da katıldığı güzellik yarışmasında Miss Turkuaz Germany'de kraliçe seçilen Berna Kekliker sürekli olarak gizli numaralardan tehdit mesajları aldığı ve ölümle tehdit edilidiğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre; 30 yaşındaki güzellik kraliçesi, kendisine gelen mesajlarda; evinin adresinin bilindiğinin belirtildiğini, 'Oturduğun eve giremezsin. Akıllı ol. İstersem numaranı da dağıtır, seni rezil ederim' şeklinde tehdit ve hakaret içerikli sözlerin yazıldığını kaydetti.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Kendisine atılan mesajların çıktısını savcılığa delil olarak sunan Keklikler, bu kişinin tespit edilip cezalandırılmasını istedi. İhbar sonrası savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.