2015 boğa burcu yorumları Dinçer Güner'den

2015 astroloji yorumlarınız Dinçer Güner'den! Bugün boğa ve yükselen boğa...


2015 burç yorumlarınız Dinçer Güner'den! 12 gün boyunca her burç için ayrı yazı dizimiz sayesinde detaylı ve doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. Aşk, kariyer, sağlık ve daha birçoğu...

Bugün Boğa ve yükselen boğa burcunu ele alıyoruz...
15 1

2015 Boğa ve Yükselen Boğa;

Seneye Satürn’ün Yay burcunda ki seyahati ile başlıyorsunuz ve tüm sene bu etki devam edecek hayatınızda.

8. evinde uzunca bir süre ilerleyecek olan Satürn, başkalarının maddi olanakları, miras, borçlar, ödemeler, ortaklaşa işlerden kazanılan gelirlerle ilgili konularda sizi disipline etme ve deneyimler kazanmanız için sizleri bazı testlerden geçirecek.

Parayı nasıl ve ne şekilde kullanmanız gerektiğini ve de değerini çok daha iyi anlayabileceksiniz bu sayede. 8. ev krizlerle ilişkilidir ve aklınıza gelen/ gelmeyen her türlü major krizdir. Ve 8. ev ameliyatlar ve ölümlerle de ilişkilendirilir.
15 2

Sağlığınıza gereken özeni göstermediyseniz veya vücudunuzun uzun süredir size verdiği sinyalleri doğru değerlendirmediyseniz ameliyatlar söz konusu olabilecektir.

Paranın pek bereketi olmaz bu süreçte, cüzdanınızda adeta delik vardır ve para deli gibi akar gider. Türlü akla hayale gelmeyecek baş belası işler ortaya çıkabilir. Korkularınızla yüzleşme zamanıdır, umarım ölüm korkunuz yoktur, çünkü Satürn sizi ölümle burun buruna getirerek bu korkunuzu yenmenize yardımcı olacaktır.

Bu süreçte mirasla ilgili sıkıntılar çıkmasını bekleyebilirsiniz, mirası paylaşmak, bölümlendirmek oldukça sıkıntılı olabilecektir.
15 3

Geçmişe ait, önemsemediğiniz, gözünüzden kaçırdığınız bir vergi-borç şakkadak önünüze çıkar yüklü bir meblağ şeklinde ve bunu sıkıntılı bir şekilde ödemeniz beklenebilecektir.

Aslına bakarsanız durum bu kadar vahim değil, ben olası en kötülerden bahsediyorum ama mesela bir diğer ödevide satünün yüklü miktarda yatırım amaçlı bir kredi çekersiniz ve paranızı idare etmeyi belki de bu şekilde öğrenirsiniz.

Borç ödeme konusunda sizi sorumluluk altına da itebilir. Bir de bu 8. Ev aslında ruhun değişim ve dönüşüm geçirdiği alandır. Bu 2,5 senelik sürecin sonunda öyle felsefer, öyle öğretiler, öyle uygulamalarla karşılaşırsınız ki ruhunuz o eski ruh olmaz, kendinizi değiştirmek, dönüştürmek adına uzun ve zaman zaman sancılı bir içsel yolculuk haline de dönüşebilir sizin için bu.

Yalnız sağlık olarak, kaslarınıza, baldırlarınıza, bacaklarınıza dikkat etmenizde yarar var.
15 4