2015 Koç Burcu yorumları Dinçer Güner'den!

Dinçer Güner ile yaptığımız röportajı okudunuz, şimdi sırada 2015 astroloji yorumlarınız var! İşte koç burcu...

Dinçer Güner'le ElmaElma okurlarına özel yaptığımız keyifli röportajı okuduğunuzu umuyoruz.

2015 burç yorumlarınız da Dinçer Güner'den! 12 gün boyunca her burç için ayrı yazı dizimiz sayesinde detaylı ve doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. Aşk, kariyer, sağlık ve daha birçoğu...

Bugün Koç ve yükselen koç burcunu ele alıyoruz...
13 1

Koç ve Yükselen Koç;

Seneye Satürn’ün Yay burcunda ki seyahati ile başlıyorsunuz ve tüm sene bu etki devam edecek hayatınızda.

Buna göre bu sene deneyim kazanacağınız, belki de sizleri bir parça zorlayacak, dersler alacağınız ve önemli ödevlerinizi vereceğiniz alan, hukuksal konular, yurt dışı bağlantılı bir takım işler, akrabalarınızla olan ilişkileriniz, dini konular, yurt dışı ticareti ile ilgili konularla ilgili olabilir.

Lütfen illegal işlerden, kişilerden uzak durun, ciddi zararlar görebilirsiniz. Öyle evraklarda, mevraklarda oynama falan yapmayın, başınıza fena işler açılabilir.
13 2

Bazılarınız yayıncılık alanında kariyer denemelerine girişebilirler ama öyle her şey süt liman olmayacak, sürekli arıza tipler, engeller, sorunlar!

Yurt dışına çıkarken bile trajik komik engellerle karşılaşabilirsiniz. Müslümansanız hacca gitmek için kolları sıvayabilirsiniz. Leyleği havada görmüşçesine sürekli bir seyahat hali başlıyor sizler için, ama bu seyahatler ilk zamanlar o laaa laa süper gelse de sonradan ciddi kabak tadı vermeye başlayabilir.
13 3

Astroloji öğrenmek, eğitim almak içinde harika bir süreç olacak sizler için. Bilgi ve öğrenme açlığınız başlıyor. Özellikle bu Yay sürecinde özellikle hayatınız yurt dışı bağlantılı konularda teste tabii tutulabilir.

Mesela yurt dışında kariyer fırsatı ile karşılaşabilir ve kafanız karışabilir, yurt dışında iş bulmak, çalışmaya başlamak gibi enterasan bir güdü içine girebilirsiniz. Düzen ve sistem değiştirmek yorabilir sizleri. Yine bir deneme olarak uluslar arası ticari bir takım işlere girişebilir, risk alabilirsiniz. Ama bilin ki bu alanlarda mevsim pek öyle bahar gibi olmayacak, bildiğiniz kış gibi sizi yoracak, belki zaman zaman evden çıkamayacak hatta üşüyeceksiniz.

Bu yazdığım konularda zorlayıcı, dersler ve ödevlerin olduğu bir yolculuk bekliyor olacak sizleri!
13 4