2019 Güneş ve Ay tutulması tarihleri ve burçlara etkileri

2019 Güneş ve Ay tutulması tarihleri ve burçlara etkileri elmaelma.com'da. 2019'da sıradışı bir güneş ve tutulması takvimi var. İşte tutulmaların etkileri.

2019 Güneş ve Ay tutulması tarihlerinin detayları elmaelma.com'da. 2019 yılında siz astroloji meraklılarını bekleyen 3 Güneş tutulması 2 de Ay tutulması yaşanacak. Haberimizde 2019 yılı Güneş ve Ay tutulması tarihleri ile burçlara olası etkilerinin detaylarını da okuyabilirsiniz. 2019'un ilk güneş tutulması 6 Ocak pazar günü Oğlak burcunda gerçekleşecek. Yılın ikinci güneş tutulması ise 2 Temmuz salı günü Yengeç burcunda, 2019'un üçüncü güneş tutulması ise 26 Aralık perşembe günü Oğlak burcunda gerçekleşecek. 2019'un ilk ay tutulması 21 Ocak pazartesi günü Aslan burcunda tam ay tutulması olarak gerçekleşirken, 2019'un ikinci ay tutulmasının tarihi 16 Temmuz salı. 

6 1

2019'UN İLK GÜNEŞ TUTULMASI  TARİHİ 6 OCAK PAZAR : 2019 yılının ilk güneş tutulması 6 Ocak Pazar günü gerçekleşecek. Parçalı Güneş tutulması olarak yaşanacak olan tutulma Oğlak burcunda gerçekleşecek. Uzmanlara göre bu güneş tutulması büyük değişikleri tetikleyecek türden. Bunun nedeni de tutulmanın Güneş-Ay-Satürn ve Plüton kavuşumu etkisi altında gerçekleşmesi. Tutulmanın burçlara etkileri Şubat ayının ilk haftalarına kadar sürecek. 

6 2

21 OCAK TAM AY TUTULMASI ETKİLERİ : Yılın ikinci büyük astrolojik olayı da 21 Ocak pazartesi günü Aslan burcunda gerçekleşecek olan Tam Ay tutulması olacak. Astroloji uzmanlarının 21 Ocak'taki tam ay tutulmasıyla ilgili hem fikir oldukları bir nokta var ki 'bu tutulmanın etkileri çok sert olacak.' Korkutucu kazalar, afetler bu tutulmayla kendini göstermeye başlayabilir. 

6 3

2 TEMMUZ SALI TAM GÜNEŞ TUTULMASI: 2019'un ikinci güneş tutulmasının tarihi ise 2 Temmuz salı günü. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Tam Güneş tutulması bizi eski ile yeni arasında karar vermek zorunda bırakacak bir sıkışıklık yaratabilir. Bu tutulma hayalleriniz üzerinde engeller de yaratabilir. 

6 4