2017 ilkbahar yaz saç modası!

Trendlerin belirlendiği moda haftalarından 2017 ilkbahar yaz sezonunun öne çıkan saç modelleri…

Michael Kors defilesinde karşımıza çıkan cool kız silüeti aslında uzak olduğumuz bir stil değil. Yandan ayrılan saçlar yüzün bir tarafını kapatacak şekilde bırakılırken, diğer bölümdeki saçlar kulak arkasından tel tokalarla tutturuluyor.
8 1
Geriye doğru dümdüz taranmış saçlar Marchesa 2017 ilkbahar defilesiyle karşımıza çıkıyor. Saç stilisti Antonio Corral Calero 'Bu saç stilinde önemli olanın basit ve dokulu bir görünüm sağlamak’ diyor. Saçları düzleştirdikten ve ayırdıktan sonra parlak bir görünüm elde etmek için bol miktarda argan yağı uygulanıyor. Saçı sabitleştirmek için orta sertlikte saç spreyi sıkıldıktan sonra ise başın her iki yanına muhteşem saç aksesuarları yerleştiriliyor.
8 2
Monique Lhuillier 2017 ilkbahar defilesinde karşımıza çıkan fiyonkla bağlanmış, dağınık at kuyruğu saç modeli trend listesinin başında yer alıyor. Saç stilisti Bob Recine, bu saç stilini yakalamak için saça doku kazandırdıktan sonra hafif dağınık bir şekilde toplamanın yeterli olduğunu söylüyor. Saçınızı elastik bantla topladıktan sonra, tokayı bir kurdele ile kamufle edin.
8 3
Islak görünümlü saç stili 2017 ilkbaharının en popüler görünümlerinden beri. Geçtiğimiz sezondan beri hem defilelerde hem de günlük hayatta karşımıza çıkan bu saç stilini Altuzarra 2017 ilkbahar kreasyonuyla birlikte kullanıyor.
8 4