2018-2019 mutfak trendleri neler bu sene gri tonlar hakim

2018-2019 mutfak trendleri neler? Mutfak dekorasyonunda gri ve vizon renkler hakim. İşte hayalinizdeki mutfak için öneriler...

Mutfağını 2018-2019 trendlerine uyarlamak isteyenler için Bursa çıkışlı f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan önerilerde bulundu. Demircan; “Renk kontrastları, metalik ve endüstriyel görünüm, beton bu yılın trendleri arasında. 2017’de karşımıza çıkan cesur renklerde mutfak kapıları bu yıl da görülüyor.” dedi.

9 1

 Mimar Figen Erdağ Demircan; mutfaklarını yenilemek isteyenler için 10 fikir verdi: 2018 de mutfaklar daha çok oturma odası görünümünde, ahşap ile gri tonlarının ve vizon renginin kombinasyonları, açık raflarda kitaplar, bitkiler, resim çerçeveleri, oturma alanları, ada etrafı ve sabit oturumlar ile çeşitleniyor.



9 2

Koyu renkleri kullanmaktan çekinmeyin, farklı ve güçlü tezgah üstü aydınlatmalarıyla istediğiniz ışıkta çalışabilirsiniz.



9 3

Ankastre ürünlerde de renk alternatifleri ön planda; bronz, koyu mavi,antrasit, krem renklerinden tarzınıza uygun olanını seçebilirsiniz



9 4