2018 duvar kağıdı modelleri nelerdir evlerinizde İtalyan esintisi hakim olacak

2018 duvar kağıdı modelleri nelerdir? Evinizde İtalyan rüzgarı estirmek için bu duvar kağıtlarına bir göz atın deriz.

İtalyan Sirpi markasının Italian Secret duvar kağıdı koleksiyonu ile gizemli bir bahçenin kapılarını aralayın… Şıklığın gizemi hala çözülememiş olsa da HannaHome’un temsilcisi olduğu Sirpi markası, stilinize uygun alternatifler bulabileceğiniz Italian Secret duvar kağıdı koleksiyonu ile İtalyan şıklığının gizemini duvarlarınıza yansıtacak!








6 1

Ağırlıklı olarak rengarenk çiçek desenlerine yer veren Italian Secret duvar kağıdı koleksiyonu, desenlerini tamamlayan düz, çizgili ve geometrik tasarımların yanı sıra tropikal efektlere sahip duvar kağıdı ve dijital pano seçenekleri ile de evinize sıcak ve sofistike bir atmosfer kazandıracak. Zıt renk kombinasyonları ve işleme efektlerine sahip çiçek desenleri ise koleksiyonun fark yaratan en önemli özelliği!



6 2

Sirpi'nin tüm koleksiyonlarında olduğu gibi “Italian Secret” duvar kağıdı koleksiyonu da, insan sağlığına zararlı hiçbir maddeyi barındırmamasının yanı sıra kolay temizlenebilme, güneş ışınlarına dayanıklılık gibi birçok kalite ve teknik özelliklere sahip.

6 3
6 4