2018 gelinlik modelleri burcunuza göre stilinizi belirleyin

2018 gelinlik modelleri nasıl? Astroloji platformu Moyra, gelinlik seçiminizde sizlere pusula oluyor. İşte burçlara göre gelinlik modelleri…

SADE VE İDDİALI KOÇ BURCU GELİNİ

Koç burcu kadını iddialı ama sadedir. Asla rahatlığından ödün vermez. Bir Koç kadını düğününde yürümekte zorlanacağı bir etek modeli seçmek istemez. O nedenle Koç burcu kadınına düz kesim gelinlik modeli tercih etmesini öneriyoruz. Büyük taşlar, boncuklar ya da prenses kesim gelinlik modeli değil, abartılı olmayan ama şıklıktan da taviz vermeyen gelinlik modeli sizin için ideal. 



12 1

FEMİNEN BOĞA BURCU GELİNİ

Boğa burcu kadınının odak noktası doğal güzelliğidir. Bu nedenle abartılı seçimlerden kaçınır. Boğa kadını, gelinlik seçiminde kadınsı yönünü ön plana çıkartacak balık kesimli ve hafif dekolteli bir seçim yaparak geleneksel tavrından da ödün vermeyecektir. Gelinlik kumaşlarının vazgeçilmezi danteli gelinliğin neredeyse bütününde kullanarak geleneksel bir hava yakalar, düşük omuzlu ve transparan sırt dekolteli bir tercih yaparak da abartılmamış ama iddialı bir görünüme sahip olabilir. 

12 2

ENERJİK SEÇİMLERİYLE İKİZLER BURCU GELİNİ

Ruhu adete desen desen olan İkizler gelini, sade ile hareketli gelinlik modelleri arasında gidip gelir. Seçim aşamasında hep aklı diğerinde kalacakmış gibi hisseden İkizler burcu kadınına en uygun gelinlik modelleri onun enerjik yapısına uygun hareketli etek kesimine sahip olan modellerdir. O nedenle İkizler burcuna minimal detaylı, etekleri de her hareketinde onunla birlikte coşkuyla uçuşan kıpır kıpır bir gelinlik modeli öneriyoruz. İkizler için rahatlık da önemli olduğu için sürekli kontrol etmesi gereken straplez model yerine askılı bir seçim yapması daha ideal. 



12 3

ZARİF VE ROMANTİK YENGEÇ BURCU GELİNİ

Rüya gibi bir gelin olmanın hayalini kuran duygusal Yengeç kadını mutlaka dantel kumaştan tasarlanmış bir gelinlik modeli seçmeli. Naifliğini ve güzelliği yansıtan tül ve dantelin mükemmel uyumundaki gelinlik modelleri tam olarak Yengeç gelinine göre. Öyle ki üst bedeni dantel, alt kesimi ise tül olan prenses kesim gelinlik modelleri ile tam olarak hayalini kurduğu unutulmaz güzellikte bir gelin olabilir. Yaka detayında ise romantik bir görünüm için düşük omuzlu modellerden bir tercih yapmalı.

12 4