2018 sonbahar kış makyaj trendleri nelerdir 90'lar stili damga vurdu!

2018 sonbahar kış makyaj trendleri neler? Biz kadınların vazgeçilmezi olan makyajda yeni akım 90'lar makyajda da yerini alıyor!

MAG yazarlarından ünlü makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar, 2018-2019 sonbahar/kış modası hakkında sezonun en trendlerini elmaelma.com okurlarıyla paylaşıyor! 90’lar stilinin damga vurduğunu söylüyor. Özellikle toprak tonlarının trend olduğu makyaj tercihlerinde bir süre aydınlatıcıya ara verilmesi gerektiğini vurguluyor.

4 1

Öncelikle, aşırı aydınlatıcı kullanmaya bir süre ara verin, parlak yerine daha mat, duru ve kadifemsi bir ten makyajı tercih etmelisiniz” ifadelerini kullanan Hamiyet Akpınar sözlerine şöyle devam ediyor: “Pembe ve şeftali tonlarındaki allıklarla vedalaşıp, bronz ve kahve tonlarda allıklar edinmelisiniz. 


4 2

Özellikle dönemin grunge/rocker tarzı olarak öne çıkan dramatik koyu gözlerin koyu dudaklarla ile birlikte kullanıldığı makyajlarda cildi mümkün olduğu kadar renksiz ve solgun tutmalısınız.”

4 3

Gözlerde toprak tonlarının hâkim olduğunu vurgulayan Akpınar, smokey göz makyajının en fazla kullanıldığı dönem olduğunu sözlerine eklerken; buğulu bir bakış elde etmek için, keskin eyeliner ve yoğun kirpik yerine, yumuşak geçişlerle dumanlı bir etki yaratılabileceğini anlatıyor.

4 4