2018 yazlık ev iç dekorasyon önerileri bu yazın en trend ev aksesuarları nelerdir?

Bu yaz bütün senenin yorgunluğundan uzaklaşmak için kaçamaklar düzenlediğiniz yazlık evlerinizde 2018'in tren dekorasyonunu evinize uyarlamanın 8 pratik yolu!

Bu yaz bütün bir yıl boyunca omuzlarınızda adım adım taşıdığınız stresli bir yılı geride bırakmak için yapacağınız yazlık ev kaçamaklarında size oldukça güzel bir uğraş olabilecek ve sizi daha da rahatlatacak bir yazı hazırladık!

Sizin için hem farklılık yaratabilecek hem de modadan evinizin geri kalmaması için küçük dokunuşlarla 2018'in yazlık ev trendini evinize pratik bir şekilde uyarlayabilirsiniz!  f2ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan yazlık evlerinde fazla masraf etmeden, ufak dokunuşlar yaprak 2018 dekorasyon fikirlerini evlerine taşımak isteyenler için önerilerde bulundu.

9 1

Demircan; bu yaz, yazlık evlerinde değişiklik isteyenler için dondurma tonlarında pastel renkler, kobalt mavi ve ışıldayan altın renklerin favori olduğunu ve bu renk tonlarıyla evlerin kolaylıkla yenilenebileceğini ifade etti.

Bu tonlardan sevdiğiniz birini seçip örneğin salonunuzda tek bir duvarı boyayabilirsiniz. Özellikle pastel mavi de, kobalt mavi de yazlık evler için son derece iyi tercihler olacaktır.

9 2

Hızlı bir şekilde yazlık evlerinde değişiklik yapmak isteyenler için bu yazın favori tonlarını aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Pop- art yastıklar, ışıldayan altın rengi bir vazo ya da büyük, kobalt mavisi bir tabak, hemen bulunduğu ortama renk katacaktır.

9 3

Bu yaz makrame çok konuşulacak. Seksenlerde okulda öğrendiğimiz makrame 2018 yazının en favori seçeneklerinden. Eğer yapmayı biliyorsanız hiç durmayın. Duvarlardan sarkan, içinde çiçeklerinizin bulunduğu makrameler, makrame yastıklar, örtüler bu sezon her yerde olacak. Bilmiyorsanız bile, internetten kolaylıkla videolar izleyerek öğrenebilir ve bu yaz kendinize yeni bir meşgale edinebilirsiniz.

9 4