2019 dekorasyon trendleri nelerdir ada çayı yeşili ve griden vazgeçmeyin!

2019 dekorasyon trenleri neler? Yeni yıla sayılı günler kala yeni bir yıla yeni dekorasyon arayanlar için birbirinden farklı önerileri hazırladık!

Yeni yıla sayılı zamanlar kala yeni bir yılın bize getirecekleri arasında bizlere yeni enerji verecek yeni senenin dekorasyon modellerini merak edenler için Tasarımcı ve İç Mimar Nihat Yıldız yeni yılda mekanların enerjisini yenileyecek dekorasyon trendlerini elmaelma.com okurları için açıkladı! 2019 yılının en trend dekorasyon trendleri hakkında ufak ipuçları sizi bekliyor! Yeni yıl, yeni planları ve yeni enerjileri de beraberinde getiriyor. 2019’a az bir süre kala yaşam alanlarında dekorasyon değişikliği isteyenler bu yılın modasını merak ediyor. 

6 1

2019'UN TREND MALZEMESİ AHŞAP!

Doğal ahşap yeni yılda karşımıza çıkacak dekorasyon malzemelerinin en önemlisi. Bu yıl doğal ahşap tüm mekanlarda kullanılacak. Plastik gibi sağlıksız ve çevre dostu olmayan malzemeler yerine doğal ahşap, hasır gibi natürel malzemeler mobilya ve aksesuarlarda yer alacak. 

6 2

Özellikle evlerde ve kafelerde sıcak ve doğal bir ortam yarattığı için ahşap ve mermer uyumu yılın dekorasyon trendi olacak diyebiliriz. Ahşabın sağladığı sıcaklık, eskinin cazibesi ve modernle lüksün karışımıyla ortaya çıkan mobilyalar evlerde boy gösteriyor olacak. Sehpalar, ahşap detaylı koltuklar ve yemek masalarında ahşap kullanarak oturma ve yemek odalarına, dolaplarınızı ahşap seçerek mutfağınıza zengin bir görünüm verebilirsiniz.

6 3

ETKNİK DESENLERE YÖNELEBİLİRSİNİZ!

2019’un etnik desenlerin yılı olacaktır. Yılın olmazsa olmaz dekorasyon trendi etnik deseni duvar kağıtlarından kırlentlere, pasta tabaklarından tablolara kadar her yerde karşımıza çıkacağını belirtiyor. Evlerinde, kafelerinde veya ofislerinde değişiklik yapmayı planlayan kişiler etnik desenli aksesuarlardan faydalanabilirsiniz.

6 4