2019 mutfak modelleri nelerdir yeni sezonda renklere şans verin!

2019 mutfak trendleri nelerdir? 2019'da mutfaklarında değişiklik yapmak isteyenler için renk dekorasyon hakkında bazı önerileri bir araya getirdik!

Yeni bir yılın başlangıcında mutfaklarında değişiklik yapmak isteyenler için 2019 mutfak trendleri hakkında Mimar Figen Erdağ Demircan bazı ipuçları verdi. Yıllardır süregelen beyaz çılgınlığını bir kenara bırakıp artık kendi tarzınızı bulmaya ne dersiniz? İşte yeni sezon 2019'da trend olan mutfak modelleri...

8 1

Değişiklik her insana iyi gelmektedir. Bu meslek, giyim, moda olduğu gibi ev eşyaları ve oda tasarımları için de geçerlidir. Gün içerisinde çokça vakit geçirdiğimiz ve sohbet denince akla ilk gelen odalardan biri olan mutfaklarda yapılmak istenen değişim her ne kadar zor gibi görünse de bir evin tüm havasını değiştiren odalardan biridir. Öncelikli olarak bütçenizi belirleyip nerden başlamak istediğinize karar verip sonrasında işe başlayarak zor olan kısmı geçebilirsiniz.

8 2

BEYAZ RENK TARİH OLUYOR!

Mutfak sürekli olarak temiz tutulması gereken ve oturmak için vazgeçilmezi olan bir çok kişinin en sevdiği oda olarak bilinmektedir. İşte bu yüzden mutfağın büyüsünü bozmamak için yıllardır süregelen beyaz tutkusunu 2019 yılında bir kenara bırakıyoruz. Optik beyazdan kaçınarak daha huzurlu, akılda kalıcı ve kontrast renkleri tercih edebilirsiniz. Mutfağınızı yeniden dekore ederken işe ilk olarak duvarlarınızın rengini değiştirmekten başlayabilirsiniz.

8 3

KLASİK OLMAKTAN ÇIKIN!

İspanyol ya da Fas esintilerini mutfağınıza taşıyabilirsiniz. Klasik seramikler yerine mutfağınızın tüm seramiklerini ya da sadece bir bölümünü bu otantik tarz ile renklendirebilirsiniz.

8 4