24.05.2018 burç yorumları belirsizlikler bugün sona eriyor öğleden sonrasına dikkat

24.05.2018 sabah saatleri Ay Başak Burcunda, boşluktan çıkıp saat 9:53'te Terazi burcuna giriş yapacak. Bugünkü enerjiniz ilişkinize zarar verebilir.

Funda Karavit Sağışman

24.05.2018 sabah saatleri Ay Başak Burcunda, boşluktan çıkıp, saat 9:53'te Terazi burcuna giriş yapacak. Dolayısıyla hem belirsizlikten kurtulacağız, hem de detaycı, plancı ve birazda evhamlı bir ruh halinden çıkıp olaylar karşısında daha sakin, daha uyumlu bir ruh haline gireceğiz. Öğlen ve sonrası Güneş Mars üçgeni kesinleşecek Ay da bu açıya destek olacak, yani cesaretimizin ve motivasyonumuzun hız kazanacağı, liderlik özelliğimizi gösterebileceğimiz, ateşli maceralara da açık olabileceğimiz gösteriyor. Etkisi bir hafta kadar sürecektir. Tamamlamak istediğimiz konuları, organizasyon ve planları bu saatlere denk getirebiliriz. Ay’ın da bu açıya destek vermesi bu konuyu güçlendirecek bir çok konuda da fırsatları önümüze getirecektir. Spora başlamak ve gerekli disiplini sağlamak içinde oldukça uygundur. Ay akşam saatleri önce Satürn arkasından Venüs ile kare açı yapacak, dolayısıyla her ne kadar enerjimiz yüksekte olsa ilişkilerle ilgili zorlanabilecek, bitirilmesi gereken konuları bitirebilecek , bunu yapabilecek gerekli öz güveni kendimizde çok rahat bulabileceğiz, Kadın figürlerle ilişkilerimize sorunlarımıza da dikkat etmemiz gereken bir saat olacaktır. Kısacası, Terazinin dengesini oldukça dikkatli tutmak gerekiyor bugün. Keyifle ve mutlu ve sevgiyle kalın.

Koç ve Yükselen Koçlar: Sevgili Koçlar, İkili ilişkiler, organizasyonlar ve planlarınız için gerekli enerjiyi kendinizde bulabilecek, topluluk önünde kendinizi gösterme fırsatı yakalayabileceksiniz. Akşam saatleri aile ve kadın figürlerle ilişkilere dikkat etmekte fayda var.

Boğa ve Yükselen Boğalar: Sevgili Boğalar, maddi konularla ilgili sorunlarınızı çözebilir, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. İşinizle ilgili konular hız kazanacaktır, yalnız sağlık konularına biraz dikkat. İkili ilişkilerde tutku ve aşk hız kazanacak yalnız dengede kalmakta fayda var.

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, seyahat planlarınız hız kanabilir, organizasyonları yapmak için gerekli motivasyonu yakalayabileceğiniz bir gün olacaktır, yalnız maddi konulara dikkat. akşam saatleri aşk konuları veya çocukları olanların ilişkilerinde bazı riskler var. dengede kalın.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, ikili ilişkilerde zorlanabileceğiniz günler, aile ve evinizle ilgili konularda önemli adımlar atabileceğiniz fırsatlar yakalayabileceksiniz. Ortaklaşa para konularında şanslı olabilir, beklediğiniz kredi veya para eline geçebilir ya da yapacağınız ödemeler için gerekli maddi koşulları sağlama şansı yakalayabileceksiniz.

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, bugün şanslı bir gün olabilirsizler için, sosyal hayatınız yada arkadaş çevreniz ile motive olabilir, onlardan gerekli motivasyonu sağlayabilirsiniz .İletişim oldukça kuvvetli olacak, gerekli anlaşma ve sözleşmeler için oldukça uygun bir gün olacaktır sizler için, yalnız akşam saatleri biraz dikkat.

Başak ve Yükselen Başaklar: Sevgili Başaklar, maddi konularla ilgili özellikle öğlen saatleri keyfiniz yerine gelecek, aşk ve flörtlerinizle ilgili hızlı bir gün olacaktır, iş hayatınızda da gerekli motivasyonu yakalayabileceksiniz. Çocukları olanlar onların sorunlarıyla mücadele etmek durumunda kalabilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler: Sevgili Teraziler, iş hayatınızla ilgili gerekli adımları belirleyecek, bu konuda hızlı ve motive ilerleyeceksiniz. Özellikle öğlen saatleri otorite figürlerinden destek görebileceksiniz. Aile büyükleriyle ilişkilere biraz dikkat etmek gerebilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, Ev ve aile konularının, evinizle ilgili düzenlemelerin yapılacağı bir gün olacaktır ve uzun yollar seyahat planları olanların, gerekli düzenlemelerin yapabileceği bol koşuşturmalı bir gün sizleri bekliyor olabilir, ödeme yapacak olanlar gerekli desteği bulabilecek, arka planda iş çeviren gizli düşmanlara dikkat.

Yay ve Yükselen Yaylar: Sevgili Yaylar, sosyal hayatınızın ve ikili ilişkilerinizle ilgili konuların hayli yoğun geçeceği bir gün olabilir, organizasyonlarınızı uygulayabilme fırsatı yakalayabileceksiniz. Harcamalara bugün biraz dikkat, kendi özel zevkleriniz için bugün her zamankinden biraz daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Sevgili Oğlaklar, otorite figürleri ve işinizle ilgili olumlu etkilerin olacağı ve önemli organizasyonlarda da kendinizi gösterebileceğiniz bir gün olabilir, önemli çözüm konuları yakalayabilirsiniz. Akşam saatleri anne yada eşle yada kadın figürlerle ilişkilerinize dikkat.

Kova ve Yükselen Kovalar: Sevgili Kovalar, yurt dışı planları hedefler, eğitimler ve kendinizle ilgili bir çok konuyla ilgili motivasyonunuz hızlı olacak ve gerekli kararları alabileceksiniz, yer değiştirme veya taşınma işleri yaşanabilir. Aşk ve hobilerinizle ilgili hızlı gelişmeler yaşayabilir, önemli organizasyonlara imzanızı atabilirsiniz. Sağlık konularına biraz dikkat edin. kendinizi ihmal etmeyin.

Balık ve Yükselen Balıklar: Sevgili Balıklar, maddi konular veya ödeme konuları ön planda olabilir, evinizle ilgili değişimler için gerekli plan ve organizasyonları yapabilirsiniz. Maddi konulara biraz dikkat edin. Fazla harcamalar can sıkıntısı yaratabilir. Akşam saatleri ise dostlarınızla ilgili sorunlar veya umutlarınızın kırılması motivasyon düşüklüğü yaratabilir, aldırış etmemelisiniz.

 

 

 

"Sitemizde köşe yazarı olarak yazı yazan tüm yazarlarımız yazdıkları yazı ve görüşlerden tamamıyla kendileri sorumludur. Köşe yazarlarının yazılarından dolayı İnternethaber Yayıncılık AŞ. (elmaelma.com) hiçbir şekilde yasal sorumluluk kabul etmemektedir."
Yorumlar