2014 Bahar podyum saçları!

Saç trendleri de kıyafetler kadar çabuk değişiyor. Bakalım 2014 bahar sezonu saç trendleri neler?


Tüylü saç tokaları, rengarenk boyanmış at kuyrukları, altın detaylı topuzlar…

Gösterişli ve artistik saç modellerini seviyorsanız bahar sezonu sizin için mükemmel olacak!

Eğer podyumlara gündelik tarzınıza yönelik ilham arayışıyla bakıyorsanız, bir çok şık fikirle karşılaşacaksınız. Romantik örgülerden krepeli topuzlara kadar geniş bir saç modeli yelpazesi sizi bekliyor.
10 1

Michael Kors defilesinde saç tasarımcısı Orlando Pita modellere dağınık topuzlar yaptı.

Rochas defilesinde saçların gelişigüzel bir şekilde salkım saçak toplandığını gördük.

Tom Ford ise, yüzü ortaya çıkaran Fransız burgusu modellerini tercih etti.
10 2

Eski burguları yeni bir tarzda yorumlayan saç tasarımcısı Guido, saçları ortadan ikiye ayırarak üst kısımlarını saç spreyiyle yapıştırırken, alt kısımlarına bozuk dalgalar yapıyor.

Guido, saçlara farklı dokular eklediğini ve değişik ürünler kullandığını bu sayede de grunge görünüme modern bir dokunuş kazandırdığını söylüyor.

John Galliano defilesinde saçlar arkaya doğru, ortadan ayrılmadan dümdüz yapıştırılmış, Salvatore Ferragamo, Balenciaga, Max Mara ve Marni defilelerinde ise benzer şekilde dümdüz bırakılmıştı.
10 3

Bir önceki sezon örgülere yapılan çılgın değişiklikler, bu kez yerini romantik örgülere bırakıyor.

Alberta Feretti defilesinde, Guido kabarık buklelerden romantik ve dolgun örgüler yaptı. Bu görünümde yüze düşen bukleler gerçekten güzelliği ön plana çıkarıyor ve son derece romantik bir hava katıyor.


Giles ve Rachel Zoe defilelerinde saçın dokusu karmaşık ve dağınık bırakılmış. Nicole Miller, Naeem Khan ve Rebecca Minkoff defilelerinde ise saç tasarımcıları örgüleri tepede toplayarak, değişik topuzlar yaratıyor.
10 4