1 Haziran Günlük burç yorumları!

Ay Jüpiter kavuşumu şanslı enerjiler veriyor. Astrolog Demet Baltacı'dan günlük burç yorumlarınız!

1 Haziran Günlük burç yorumları!

Bugün 1 Haziran Pazar..Güneş günündeyiz…

Yengeç burcunda ilerleyen Ay sabah 09:33’ de Jüpiter ile birleşecek ve boşluğa girecek.

Ay gün boyu Yengeç burcunda ve boşlukta olacak.

Duygusal hasiyetler artabilir; evimiz, yakınlarımız, vatanımız, güvenliğimiz ile ilgili konular öne çıkabilir.

Kendimizi daha iyimser ve huzurlu hissedebiliriz. Gün boyu sevdiklerimiz ve ailemize zaman ayırabilir, evimizle ilgilenebiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Aileyle ilgili konulara duygusal yaklaşabileceğiniz bir gündesiniz. Her zamankine göre daha kırılgan olabilirsiniz. Hemen alınmamalı, ilk önce insanların ne kastettiğinden emin olmalısınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gününüz iletişim açısından oldukça yoğun geçebilir. Yakın çevrenizden bir çok telefon almanız olasıdır. Kısa bir gezi ve tatil gündeme gelebilir. Kardeşleriniz ve ailevi konularla ilgili sohbetler yapabilirsiniz…

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Düşünceleriniz maddiyatla ilgili konular üzerinde yoğunlaşabilir. Arzu ettiğiniz bazı alışverişleri yapmak için uygun bir gündesiniz. Alışverişleriniz eviniz ve yakınlarınız için olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İlişkilerinizde inisiyatif sahibi olan kişi haline gelebilirsiniz. Ne hissettiğinizi ve ne istediğinizi bilmeniz, ilişkilerinizi yönlendirmek konusunda da bilinçli hareket etmenizi sağlayacaktır.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün sakin zaman geçirme isteğiniz artabilir. Kendi içinize çekilmeniz ve dış dünyayla etkileşiminizi azaltmanız mümkündür. Evinizde yalnız kalabilir, dinlenebilir ve evle ilgili faaliyetlere zaman ayırabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün sosyal ortamlar ve kalabalıklar içerisinde yer almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan bazı davetler almanız mümkün. Ya da siz bir toplantı planı yapabilirsiniz. Etrafınızda ne kadar çok arkadaşınız olursa, keyif de o kadar artabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Günlük yaşamınızdaki görev ve sorumluluklar ön planda olabilir. Aile ve ev ile ilgili konularda meşguliyetleriniz artabilir. Çevrenizdeki kişileri memnun etmek için kişisel isteklerinizden bazı fedakarlıklar yapabilirsiniz…

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün ufuklarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Çevrenizi daha farklı bir pencereden izlemeniz mümkündür. Bu, etrafınızda görmeniz gereken yeni şeyler olabileceği için size fayda sağlayacaktır.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Maddi konular öncelikleriniz arasında yer alabilir. Yeni bir harcama planı yapmaya yönelebilirsiniz. Eviniz ve aileniz için alışveriş yapabilir, küçük yatırımlarınızdan fayda sağlayabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Özel yaşamınızdaki bir gelişmeden dolayı destek isteyebilir ve çevrenizdeki kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Ortak hareket etmenin faydalarını kısa zamanda içerisinde göreceksiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bazı yakınlarınız adına yapmanız istenen şeyler gözünüzde birer görev haline gelebilir ve dinlenmeye çekilmeden önce bunlarla ilgilenebilirsiniz. Harcadığınız emek ve iyi niyetiniz yakınlarınız tarafından takdir edilecektir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Birçok açıdan huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle aşk ilişkinizdeki uyum size büyük keyif verebilir. Çocuklarla sıcak iletişim de günün getireceği hoş etkiler arasında yer alabilir.

Sevgilerimle Astrolog

Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar