10 Haziran burç yorumlarınız!

Ay Akrep Burcundayken Maddi Konularda Endişelerimiz Artabilir... Astrolog Demet Baltacı 10 Haziran burçlarını yorumluyor!

10 Haziran burç yorumlarınız!

Bugün 10 Haziran Salı... Mars günündeyiz…

Akrep burcunda ilerleyen Ay duygularımızı derinleştirirken, tutkulu ve hırslı enerjiler verecek. Öğle saatlerinde Venüs ile karşıt açı yapacak olan Ay, maddi konularda güvensizlikler oluşturabilir.

Sosyal hayatımızda özellikle bayanlarla olan ilişkilerde temkinli olmalıyız. Kuşku, güvensizlik, kıskançlık gibi zararlı duygular sıkıntı verebilir.

Akşam saatlerinde Ay Satürn kavuşumu ile sorumluluklar nedeniyle karamsarlık ve yorgunluk hissedebiliriz. Yalnız kalmak, dinlenmek, iç dünyamızı gözden geçirmek daha doğru olabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Maddi konularla ilgili bazı kısıtlamalar hissedebilirsiniz. İhmal ettiğiniz borç, fatura vb. konular varsa onlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Pahalı alışverişleri bir süre ertelemek daha doğru olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İşbirliği yaptığınız kişi veya partnerinizle iletişimlerinizde bazı anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. İlişkiler ile ilgili sorumluluklarınızda ciddi davranmalısınız. Ertelediğiniz sorunlar ilgilenmeniz için karşınıza çıkabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Yakın çevrenizin sizden ricalarını bir çeşit hizmet etme isteği ile yerine getirmeniz mümkündür. Onlara yardımcı olmaktan keyif alacaksınız. Bir evcil hayvanın sorumluluğunu alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ihmal ettiğiniz konular gündeme gelebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çocuklarla iletişiminizin yoğunlaşabileceği bir gün geçirebilirsiniz. Renkli bakış açıları ile size son derece keyifli zaman geçirtebilirler. Siz de onları oldukça mutlu edecek bazı sürprizler yapabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bir aile büyüğünüzün sağlık sorunu veya bir sorunu nedeniyle endişelenebilirsiniz. Gerekli hamleleri yaptığınız takdirde soruna kısa sürede çözüm bulmanız mümkün. Karamsar düşüncelerden uzak durmaya çalışın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yakın çevrenizden bir kişi ve kardeşinizin bir sorunu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Ciddi ve sorumlu davranın ancak çok eleştirel yaklaşmayın. Sevecen ve duyarlı yönlerinizi ortaya çıkarıp, tüm şefkatinizi yakın çevrenize yansıtabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Maddi konulardaki güvence ihtiyacınız artıyor. Devam etmekte olan bir projenin kapsamını genişleterek daha fazla kazanç sağlamanızı mümkün kılacak fikirler aklınızda dolanmaya başlayabilir. Bunları nasıl uygulayacağınızı değerlendirebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün her zamankinden daha ciddi ve sorumlu karakterinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler üzerinde baskı ve otorite oluşturmanız mümkün. Hayatın renkli ve eğlenceli taraflarını gözden kaçırmayın.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Son günlerde yaşadığınız olayları aklınızda tartacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Yalnız bırakılmak isteyebilir, sakin bir köşede düşüncelere dalabilirsiniz. Karamsar düşüncelerden uzak durmaya çalışın. Değerlendirmeleriniz, yeni yaklaşımlar getirebilirler.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün için planladığınız sosyal faaliyetlerde bazı engellerle karşılaşmanız mümkün. Bir arkadaşınızla ilgili keyifsiz haberler de alabilirsiniz. Her ne olursa olsun romantizme vakit ayırın. Aşk hayatınız sizi destekliyor.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Çeşitli nedenlerden ötürü kendileriyle birlikte hareket etmek durumunda olduğunuz kişilere uymak için bazı programlarınızı değiştirebilirsiniz. Bu durum size gereksiz bazı sorumluluklar da yükleyebilir. Keyfinizi kaçırmadan şartlara uymaya çalışın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Yakın zamanda ilgilenmenizin gerekeceği bir konu ile ilgili bir ön çalışma yapabilirsiniz. Bu konuyla ilgili kitaplardan veya uzmanlardan bazı bilgiler toplayabilir, bunları aklınızda bir araya getirebilirsiniz.

Sevgilerimle Astrolog

Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar