11 Haziran burç yorumlarınız!

Ay Jüpiter Üçgeni İyimser Beklentiler Yaratabilir... Astrolog Demet Baltacı 11 Haziran burçlarını yorumluyor!

11 Haziran burç yorumlarınız!

Bugün 11 Haziran Çarşamba... Merkür günündeyiz…

Akrep burcunda ilerleyen Ay sabah 05:22’ de Jüpiter ile üçgen açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Duygularımız ve sezgilerimiz derinleşebilir. Günlük ilişkilerimizde objektif davranmakta  zorlanabiliriz. Duygusal beklentilerimiz artabilir. Annemiz ve ailemizden destek bulmamız daha kolay olabilir.

Akşam 18:25’ de Ay Yay burcuna geçiş yapacak. Daha rahat ve iyimser enerjiler etkisine girebiliriz. İlişkilerimizde bireysel davranma ve özgürlük ihtiyacı artabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Herhangi bir ortaklı gelir, miras, tazminat veya nafaka gibi çalışmalarınızın doğrudan karşılığı olmayan meblağlarla ilgili hukuki süreçler hakkında bazı yeni gelişmeler olabilir. Bazı danışmanlarla görüşebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Özel yaşamınızla ilgili konularda atacağınız imzalar günün konusu olabilir. Bir gayrimenkul için kira kontratı veya alacağınız bir hizmet için sözleşme yapmak gündemde olabilir. Merkür’ün retro olduğunu göz önünde bulundurun ve detaylara dikkat edin.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Ev veya ofiste sahip olduğunuz sorumlulukların bazılarını devredebileceğiniz bir eleman veya yardımcı bulma düşünceniz olabilir. Yakınlarınız bazı isimler önerebilirler.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Aşk hayatınızda hareketlenmelerin olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Yakınlarınızın ilgisini daha fazla hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle daha uzun zaman geçirebilir ve geçmişteki anıları tekrar canlandırabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Aile büyükleri, ebeveynlerle ilgili gelişmeler günü hareketlendirebilir. Hastane, bakımevi gibi yerlerde bulunan kişileri ziyaret edebilir, yardım faaliyetleri yapabilirsiniz. Ev içerisinde bazı sorumluluklar almanız da mümkün.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kısa seyahatler yapabileceğiniz bir gündesiniz. İş veya özel amaçlı arkadaşlarınızla birlikte olabileceğiniz bir ortama veya organizasyona katılabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Çalışmalarınız karşılığı gelen gelirlerinizle ilgili sevindirici gelişmeler olabilir. Yeni bir iş teklifi veya müşteri bulmanız mümkün. Maddi konularda güven duyabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sağlığınız ve dış görünümünüzle ilgili bazı uygulamalar yapabilirsiniz. Diyete başlamak veya zararlı bir alışkanlıktan kurtulma düşünceleri yoğunlaşabilir. Çevrenizdeki kişiler bu konuda size büyük manevi desteklerde bulunarak yardımcı olacaklardır.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Sağlığınız veya kişisel bakımınız için klinik ve hastane benzeri yerlere gidebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde artacak günlük trafiğe hazırlık yapmak için kısa bir mola verebilir, masaj yaptırabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Birçok ortamda arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla beklenmedik yerlerde karşılaşıp kendileriyle yemeğe çıkmanız veya bir kafeye gidip hoş sohbetler yapmanız mümkündür.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İş ve sorumluluklarınıza kutsal bir görev gibi yaklaşıp elinizden geleni yapıyorsunuz. Bu durum günlük hayatınızı paylaştığınız kişileri de etkiliyor. Bugün sizi takdir edip, destek olduklarını daha fazla hissedebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Eğitiminizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir mesleki eğitim söz konusu olabileceği gibi, yarım kalmış eski bir eğitime tekrar dönebilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimi ile ilgili gelişmeler de sizi memnun edebilir.

Sevgilerimle Astrolog

Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar