14 Haziran burç yorumlarınız!

Bakalım bugün yıldızlar size neler müjdeliyor? İşte 14 Haziran günlük burç yorumlarınız!

14 Haziran burç yorumlarınız!

KOÇ: Bugün hassas ve duyarlı olduğunuz bir gün. Yaşadığınız bazı olaylardan kolayca etkilenebilir ve çevrenizdekilere karşı alıngan bir tutum içerisine girebilirsiniz.

BOĞA: Yeni arkadaşlıklar ve sağlam dostluklar açısından oldukça şanslısınız. Edineceğiniz yeni arkadaşlar sizi, beklemediğiniz yeni bir hayatın içine sokabilir, farklı ortamlara girerek mutlu olabilirsiniz.

İKİZLER: Büyük istekler içerisinde olduğunuz bu dönemde dostlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Öte yandan bütçenizi aşan bazı yatırımlara girebilir ve bunun gerilimini yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ: Bugün sürpriz gelişmeler ard arda gelebilir ve çok hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Seyahat etme konusunda hazırlık niteliğinde bazı adımlar atabilirsiniz.

ASLAN: Arkadaşlarınızla ortak bir şeyler yapabilir ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Borçlar, alacaklar ve kredi konularında beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz.

BAŞAK: Yoğun iş temponuz yüzünden yorgun düşmüş olabilir, sağlığınız konusunda sıkıntılar çekebilirsiniz. Bu durumun fiziksel sağlığınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

TERAZİ:  Gün içinde, iş ortamlarınız ve kendiniz için yapmak istedikleriniz arasında bocalayabilirsiniz. Öğleden sonra ilgi alanınız sosyal çevrenize ve arkadaş ortamlarına kayabilir.

AKREP:  Göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyebilirsiniz. Aslında sizi zorlayan konularla uğraşmak istemiyorsunuz.

YAY:  Bugün, özgür ve duygusal yönlerinizle davranmak isteyeceksiniz ama enerji düşüklüğü ve isteksizlik, gün içinde sizi zorlayabilir. Olaylara kadersel yaklaşıyorsunuz.

OĞLAK:  Bugün, özel hayatınızla iş alanlarınız arasında bocaladığınızı hissedebilirsiniz. Öğleden sonra, ortaklaşa para konuları gündeminizde olacak.

KOVA:  İş ortamlarınızda ve az tanıdığınız insanların yanında kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Ne istediğinizi bilmemeniz; çabuk sinirlenmenize neden olabilir.

BALIK:  Bugün, eğlenceli yanlarınızla, hayatı ve kendinizi analiz eden yönleriniz çakışabilir. Bu aralar birçok değişimi aynı anda yaşıyorsunuz ve bu da zaman zaman paniğe kapılmanıza neden oluyor.
 

Yorumlar