15 Haziran günlük burç yorumları!

Jüpiter Ay Karşıtlığı Duygusal Beklentileri Arttırabilir... Astrolog Demet Baltacı burçları yorumladı.

15 Haziran günlük burç yorumları!

Bugün 15 Haziran Pazar... Güneş günündeyiz…

Oğlak burcunda ilerleyen Ay sabah 09:26’ da Yengeç burcundaki Jüpiter ile karşıt açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Aile ve yakınlarımızla ilgili sorumluluklar ve beklentiler artabilir. İştahımızı kontrol etmekte zorlanabilir yeme içme konularını abartabiliriz.

Günlük işlerimizde somut adımlar atmakta zorlanabiliriz. Beklentileri sınırlı tutarak, şartları fazla zorlamamalıyız.

Ay akşam 20:28’ de Kova burcuna geçiş yapacak. Akşam ve gece saatleri daha sosyal, özgür, bireysel eylemler yoğunlaşabilir. Arkadaşlarımızla birlikte olabilir, sosyal etkinliklere katılabiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yakın çevrenizin beklentilerini karşılamakla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sizden yaşça büyük olan, saygı duyduğunuz kişilerin isteklerini yerine getirebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün öğreneceğiniz bazı şeyler bakış açınızı biraz değiştirip yeni şeyler görmenizi sağlayabilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili yeni boyutların farkına varabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı yazıya dökmeyi deneyebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Hisseli paralar, miras, nafaka veya tazminat gibi bir meblağ ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili bir hukuki süreçle ilgili haberler almanız günün konuları arasında sayılabilir. Gelişmeler sizi rahatlatabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Eşinize daha çok vakit ayırmayı isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Kendisiyle ev ortamında güzel bir akşam yemeği yiyebilir, geçmiş günler ve anılar üzerine konuşabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün birikmiş bazı işlerle uğraşabilirsiniz. Ev veya ofisteki bazı eşyaları elden geçirip bakımlarını yapabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyip, kullanmadığınız eşyaları ayırıp, ihtiyaç sahiplerine dağıtabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Duygusal ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Sevdiğiniz bir kişi veya çocuğunuz size bazı sorunlarından bahsederse eleştirici yönünüzü öne almayın ve ona problemlerden çıkış yolunu hatalarını vurgulamadan gösterin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Aile üyeleri arasında ilişkileri güçlendirmek adına bazı adımlar atabilirsiniz. Ebeveynler ve diğer aile büyüklerini bir araya getirecek bazı programlar hazırlayabilir, zamanınızın büyük bölümünü ev ve aile ile ilgilenerek geçirebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yakın çevreyle iletişimlerinizin güçleneceği bir gündesiniz. İyimser düşünceler kendinize olan güveni arttırabilir. Konuşmak istediğiniz şeyler var ise bugün dile getirebilir, yanlış anlaşılmalarla karşılaşmadan ciddi konuları tartışabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Maddi konularda oluşan endişeleri ortadan kaldıracak bazı gelişmeler meydana gelebilir. Kendinizi daha güvenli hissedebilir ve maddi konulardaki beklentilerinizi arttırabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Ön planda kalmak isteyebilir, ilişkileri ve kurduğunuz tüm iletişimleri kendiniz yönetmek isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekebilir, saygı görebilirsiniz. Çok baskıcı ve inatçı davranmayın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün enerjiniz biraz düşük olabilir ve geri planda kalmak isteyebilirsiniz. Kısa bir mola verip ve önümüzdeki günler için planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Yarından itibaren dış dünyada kendinizi daha fazla gösterebileceksiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Neşeli ve iyimser enerjilerle birlikte sosyal yaşam size daha çekici gelebilir. Sevdiğiniz kişiler, arkadaşlar veya çocuklarla birlikte bazı grup faaliyetlerine karılabilirsiniz. Bir parti veya kutlamaya katılabilirsiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar