19-25 Kasım Akrep haftalık burç yorumları aşkta ne olacak?

19-25 Kasım Akrep haftalık burç yorumları elmaelma.com'da. Akrep haftalık burç yorumları ile Akrep haftalık aşk yorumu ve para yorumunun detayları.

19-25 Kasım Akrep burcu haftalık burç yourmları ile aşk, para, sağlık ve iş beklentilerinin detayları elmaelma.com'da. Astroloji uzmanı Hande Kazanova'nın Akrep burcu haftalık yorumunda dikkat çektiği iki önemli gün var. Akrep haftalık yorumlarında 22 Kasım perşembe ve 23 Kasım cuma günleri önemli. Zira 22 Kasım perşembe günü Güneş Yay burcuna geçecek. 23 Kasım'da ise Dolunay var. 19-25 Kasım Akrep burcu haftalık yorumlarında hem Güneş hareketinin hem de Dolunay'ın etkilerinin detaylarını okuyabilirsiniz. Akrepler bu hafta mükemmeliyetçi olacaklar. Salı günü özellikle özel hayatınızda şans sizden yana. İşte Akrep haftalık yorumlarının detayları...

"Her işinizi mükemmel yapmak isteyeceksiniz ve bu mükemmeliyetcilikten kaynaklı olarak baş ağrılarına açık olabilirsiniz. Salı günü özel hayatınız ve ilişkilerinizde güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelirken borsada yatırım yapıyorsanız yada riskli bir işiniz varsa bu alanlarda büyük riskler altına girmeyin. Perşembe günü Güneş, Yay burcuna geçecek. Maddi konularda kendinizi göstermeye başladığınız bir döngüye giriyorsunuz. Parasal konularda aksilikler, sıkıntılar karşınıza gelebilir ama sizde tamamen bütün algınızı bu konulara yönlendireceksiniz. Bu süreçte yatırımlarınızı doğru yapmak adına ay sonuna kadar beklemenizi tavsiye ediyoruz. Cuma günü oluşacak Dolunay, ortak parasal bir konunun karşınıza çıkmasına sebep olabilir. Eşinizin yada partnerinizin parası ile ilgili konular karşınıza gelecek."

MERKÜR RETROSU BAŞLADI. RETRODA HANGİ BURÇ NEYE DİKKAT ETMELİ? TIKLAYIN...

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI DİĞER BURÇLAR İÇİN NE SÖYLÜYOR?

Yorumlar