19-25 Kasım Balık haftalık burç yorumları aşkta ne olacak?

19-25 Kasım Balık haftalık burç yorumları elmaelma.com'da. Balık haftalık burç yorumları ile Balık haftalık aşk yorumu ve para yorumunun detayları.

19-25 Kasım Balık burcu haftalık burç yourmları ile aşk, para, sağlık ve iş beklentilerinin detayları elmaelma.com'da. Astroloji uzmanı Hande Kazanova'nın Balık burcu haftalık yorumunda dikkat çektiği iki önemli gün var. Balık haftalık yorumlarında 22 Kasım perşembe ve 23 Kasım cuma günleri önemli. Zira 22 Kasım perşembe günü Güneş Yay burcuna geçecek. 23 Kasım'da ise Dolunay var. 19-25 Kasım Balık burcu haftalık yorumlarında hem Güneş hareketinin hem de Dolunay'ın etkilerinin detaylarını okuyabilirsiniz. Balık haftalık yorumlarında bu hafta da parasal konular gündemde. Perşembeden sonra kariyer ve iş hayatınızın odağında olacak. İşte Balık haftalık yorumlarının detayları...

"Bu etkileri daha fazla para alanlarınızda göstereceksiniz. Beraber iş yaptığınız insanlar, para ile ilgili bağlantınız olduğu insanlar varsa bazı sıkıntılara açık olabilirsiniz. Salı günü kariyer ve iş alanlarınızda güzel oluşumlar devrede olacak ve bu oluşumları hayatınıza geçirmek isteyeceksiniz. Perşembe günü Güneş, Yay burcuna geçiyor. Kariyer ve iş ile ilgili konular hızlanıyor. Hem işinizde, hem göz önünde bulunacağınız ortamlarda kendinizi göstereceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Ay sonuna kadar iş ve kariyer bağlantılarınıza ve bu alanda yapılacak konuşmalarınıza dikkat etmeniz gerekicek. Göz önünde bulanacağınız ortamlarda kendinizi yanlış ifade etmemeye özen göstermelisiniz. Daha önceden beraber çalıştığınız insanlar varsa tamamlanmamış işleriniz varsa ay sonuna kadar bu işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Cuma günü oluşacak Dolunay, ailevi alana odaklayacak. Bu dönemde aile bireylerinizin hayatındaki önemli duygusal sonuçlar ve kararlar sayesinde ilginizi onlara yöneltmenize sebep olacak."

MERKÜR RETROSU BAŞLADI. RETRODA HANGİ BURÇ NEYE DİKKAT ETMELİ? TIKLAYIN...

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI DİĞER BURÇLAR İÇİN NE SÖYLÜYOR?

Yorumlar