19-25 Kasım Başak haftalık burç yorumları aşkta ne olacak?

19-25 Kasım Başak haftalık burç yorumları elmaelma.com'da. Başak haftalık burç yorumları ile Başak haftalık aşk yorumu ve para yorumunun detayları.

19-25 Kasım Başak burcu haftalık burç yourmları ile aşk, para, sağlık ve iş beklentilerinin detayları elmaelma.com'da. Astroloji uzmanı Hande Kazanova'nın Başak burcu haftalık yorumunda dikkat çektiği iki önemli gün var. Başak haftalık yorumlarında 22 Kasım perşembe ve 23 Kasım cuma günleri önemli. Zira 22 Kasım perşembe günü Güneş Yay burcuna geçecek. 23 Kasım'da ise Dolunay var. 19-25 Kasım Başak burcu haftalık yorumlarında hem Güneş hareketinin hem de Dolunay'ın etkilerinin detaylarını okuyabilirsiniz. Başak haftalık burç yorumlarına özel hayatınızda güzel şanslar sizi bekliyor. Salı günü partnerinizle ilgili güzel şeyler yaşayabilirsiniz. İşte Başak  haftalık yorumlarının detayları...

"Parasal konularda hızlı ve düşüncesiz durmak kaydı ile bu haftayı istediğiniz koşullara çekeceksiniz. Özel hayatınızda güzel seçenekler ve şanslar karşınıza gelebilir. Eşinizin, partnerinizin kariyeri ile ilgili konu ve olaylarda güzel açılımlar Salı günü karşınıza gelecek. Sizin de hayatınızda güzel etkileşimler bu döngüde karşınıza gelebilir ama disiplinsiz olmamanız şartıyla bu hafta karşınıza gelecek olan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Perşembe günü Güneş, Yay burcuna geçiyor. Ev, aile, yuva alanlarınızda güzel seçenekleriniz olacak şimdi kimliğinizi de ailevi alanda ortaya koymaya başlayacaksınız. Aile büyüklerinizin sorunları, evinizle ilgili konular önümüzdeki süreçte ilgileneceğiniz alanlardan. Ay sonuna kadar ailevi konularda konuşmalarınıza dikkatli adımlarda bulunun. Cuma günü oluşacak Dolunay, kariyer ve iş ile ilgili konuları hızlandırmış bir şekilde karşınıza getircek. Ailevi konulara bu kadar odaklanmışken ilginizi ve algınızı iş hayatınızdaki bir olaya çevirmek durumunda kalacaksınız. Anneniz ve anne tarafındaki konu ve olaylar bu Dolunay ile hayatınızı daha fazla meşgul edecek."

MERKÜR RETROSU BAŞLADI. RETRODA HANGİ BURÇ NEYE DİKKAT ETMELİ? TIKLAYIN...

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI DİĞER BURÇLAR İÇİN NE SÖYLÜYOR?

Yorumlar