19-25 Kasım İkizler haftalık burç yorumları aşkta ne olacak?

19-25 Kasım İkizler haftalık burç yorumları elmaelma.com'da. İkizler haftalık burç yorumları ile İkizler haftalık aşk yorumu ve para yorumunun detayları.

19-25 Kasım İkizler burcu haftalık burç yourmları ile aşk, para, sağlık ve iş beklentilerinin detayları elmaelma.com'da. Astroloji uzmanı Hande Kazanova'nın İkizler burcu haftalık yorumunda dikkat çektiği iki önemli gün var. İkizler haftalık yorumlarında 22 Kasım perşembe ve 23 Kasım cuma günleri önemli. Zira 22 Kasım perşembe günü Güneş Yay burcuna geçecek. 23 Kasım'da ise Dolunay var. 19-25 Kasım İkizler burcu haftalık yorumlarında hem Güneş hareketinin hem de Dolunay'ın etkilerinin detaylarını okuyabilirsiniz. İkizler bu hafta davetler ve kalabalık ortamlara girmeniz gerekebilir bu hafta. Güneş'in Yay burcuna geçişi İkizler burçları için özel hayat ve ikili ilişkilerde ilginizi başka şeylere kaydırabilir. İşte İkizler haftalık yorumlarının detayları...

"Arkadaşlarınızla beraber gitmek istediğiniz davetler olabilir, etkinlikler olabilir bu hafta daha fazla bu konuların üzerine eğileceksiniz. Bu alanda da kendinizi hareketli ve iyi hissedeceksiniz. Perşembe günü Güneş, Yay burcuna geçecek. Özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize ilginizi kaydıracaksınız. Sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızı arttırmak üzere harekete geçebilirsiniz. Ortaklı bir iş ile uğraşıyorsanız ortağınızın hayatındaki konu ve olaylar ilginizi çekebilir. Taşınma, yer değiştirme, hukuki meseleler gibi alanlarınızın hareketlendiğini göreceksiniz. Merkür bu alanlarınızda ay sonuna kadar geriliyor. Büyük adımlar atmaktansa önemli yeni başlangıçlardansa tamamlanması ve üzerine düşmeniz gerektiği işlere yönelin. Cuma günü itibariyle oluşacak Dolunay, hayatınızda önemli kararları karşınıza getircek. Hayatınızla ilgili, görüntünüzle ilgili, sağlığınızla ilgili önemli kararları bu Dolunay ile beraber uygulayacaksınız. Yenilikler oluşabilir etrafınızda ama yeniliklere başlamadan var olan işlerinizi halletmeye çalışın."

MERKÜR RETROSU BAŞLADI. RETRODA HANGİ BURÇ NEYE DİKKAT ETMELİ? TIKLAYIN...

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI DİĞER BURÇLAR İÇİN NE SÖYLÜYOR?

Yorumlar