19-25 Kasım Koç haftalık burç yorumları aşkta ne olacak?

19-25 Kasım Koç haftalık burç yorumları elmaelma.com'da. Koç haftalık burç yorumları ile Koç haftalık aşk yorumu ve para yorumunun detayları.

19-25 Kasım Koç burcu haftalık burç yourmları ile aşk, para, sağlık ve iş beklentilerinin detayları elmaelma.com'da. Astroloji uzmanı Hande Kazanova'nın Koç burcu haftalık yorumunda dikkat çektiği iki önemli gün var. Koç haftalık yorumlarında 22 Kasım perşembe ve 23 Kasım cuma günleri önemli. Zira 22 Kasım perşembe günü Güneş Yay burcuna geçecek. 23 Kasım'da ise Dolunay var. 19-25 Kasım Koç burcu haftalık yorumlarında hem Güneş hareketinin hem de Dolunay'ın etkilerinin detaylarını okuyabilirsiniz. 19-25 Kasım Koç haftalık burç yorumlarına göre Koç burcunun kalbi bu hafta güm güm atacak, hızlı günler sizi bekliyor Koçlar. İşte Koç haftalık yorumlarının detayları...

"Bu hafta hızlı gelişmeler, duyacağınız haberler kalbinizi güm güm attırabilir. Hayatınızda hızlı hareketlenmeler olacak. Salı günü yabancılarla yapılacak olan işler, yurtdışı bağlantılı konular yada uzaklardan alacağınız haberlerle ilgili disiplini sağlamak kolay olmayacak. Hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir sizde enerjinizi iyi kontrol etmek durumunda kalacaksınız. Perşembe günü itibariyle Güneş, Yay burcuna geçiyor. Kendinizi daha fazla seyahatlere, eğitime, diğer insanlarla bağlantılı işlere vereceğiniz bir döngüyü başlatıyorsunuz. Hali hazırla Merkür geriliyor ama Jüpiter’de burada olacak. Bu alandaki iletişim sıkıntılarına açık olacaksınız. Cuma günü oluşacak Dolunay algınızı yakın çevre konularınıza çevirecek. Yakın çevrenizde kim varsa önemli konu ve olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizin karşılığını alabilir aynı zamanda yeni girişimlerde bulunmak için bu Dolunay’ı kullanmak isteyebilirsiniz."

MERKÜR RETROSU BAŞLADI. RETRODA HANGİ BURÇ NEYE DİKKAT ETMELİ? TIKLAYIN...

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI DİĞER BURÇLAR İÇİN NE SÖYLÜYOR?

Yorumlar