19-25 Kasım Kova haftalık burç yorumları aşkta ne olacak?

19-25 Kasım Kova haftalık burç yorumları elmaelma.com'da. Kova haftalık burç yorumları ile Kova haftalık aşk yorumu ve para yorumunun detayları.

19-25 Kasım Kova burcu haftalık burç yourmları ile aşk, para, sağlık ve iş beklentilerinin detayları elmaelma.com'da. Astroloji uzmanı Hande Kazanova'nın Kova burcu haftalık yorumunda dikkat çektiği iki önemli gün var. Kova haftalık yorumlarında 22 Kasım perşembe ve 23 Kasım cuma günleri önemli. Zira 22 Kasım perşembe günü Güneş Yay burcuna geçecek. 23 Kasım'da ise Dolunay var. 19-25 Kasım Kova burcu haftalık yorumlarında hem Güneş hareketinin hem de Dolunay'ın etkilerinin detaylarını okuyabilirsiniz.19-25 Kasım Kova haftalık yorumlarına göre, Kovalar kısa vadeli planları hayatlarının merkezine koyacaklar. Perşembeden sonra Kovalar daha sosyal olacak. İşte Kova haftalık yorumlarının detayları...

"Diğer taraftan yakın çevrenizle beraber yapacağınız kısa vadeli programlarınız önemli olacak. Diğer insanlardan alacağınız bilgiyle hareket edeceksiniz. Meraklı yapınızla, etrafınızdaki insanlar olan iletişiminiz kuvvetli olacak. Salı günü dış çevrelerden, arkadaş ortamlarınızdan gelecek olan bir teklif sizi mutlu edebilir ve parasal konularda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Perşembe günü Güneş, Yay burcuna geçiyor. Sosyal çevrelerde daha fazla bulunacak, yeni insanlar tanımaktan mutluluk duyacağınız bir döngü içersine giriyorsunuz. 1 ay boyunca sosyal çevreniz aktif olabilir, derneğe üye olabilirsininiz, toplumsal bir işin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız bir sıkıntıyı çözmek ve bu alanda kendinizi ortaya koymak için olumlu bir döngü olacak. Cuma günü yaşanacak Dolunay, aşk hayatınızı hareketlendirecek. Sosyal çevrelerde tanışacağınız bir insanla aşka yelken açabilirsiniz. Bu dönemde özel hayatınızda ve arkadaşlarınız arasındaki dengeyi iyi sağlamanız gerekebilir."

MERKÜR RETROSU BAŞLADI. RETRODA HANGİ BURÇ NEYE DİKKAT ETMELİ? TIKLAYIN...

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI DİĞER BURÇLAR İÇİN NE SÖYLÜYOR?

Yorumlar