19-25 Kasım Yay haftalık burç yorumları aşkta ne olacak?

19-25 Kasım Yay haftalık burç yorumları elmaelma.com'da. Yay haftalık burç yorumları ile Yay haftalık aşk yorumu ve para yorumunun detayları.

19-25 Kasım Yay burcu haftalık burç yourmları ile aşk, para, sağlık ve iş beklentilerinin detayları elmaelma.com'da. Astroloji uzmanı Hande Kazanova'nın Yay burcu haftalık yorumunda dikkat çektiği iki önemli gün var. Yay haftalık yorumlarında 22 Kasım perşembe ve 23 Kasım cuma günleri önemli. Zira 22 Kasım perşembe günü Güneş Yay burcuna geçecek. 23 Kasım'da ise Dolunay var. 19-25 Kasım Yay burcu haftalık yorumlarında hem Güneş hareketinin hem de Dolunay'ın etkilerinin detaylarını okuyabilirsiniz. Yaylar bu hafta başına keyifli başlayacaklar. Perşembeden sonra Yaylar için rahat nefes alma zamanı. İşte Yay haftalık yorumlarının detayları...

"Ay, Koç burcundayken haftaya giriş yapıyorsunuz. Sizde bu hafta başında keyifle hareket edeceksiniz. Bu hafta başında güzel haberlerle karşılabilirsiniz. Salı günü ailevi alanda güzel şanslar karşınıza gelecek. Perşembe günü Güneş sizin burcunuza geçiyor artık derin bir nefes alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda güzel sonuçlar alacağınız bir döngüye giriyorsunuz. Kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlayacak, kendinizi güçlü hissedeceksiniz, planlarınız için hareket etmeye başlayacaksınız. Merkür hala sizin burcunuzda geriliyor bu yüzden ay sonuna kadar büyük girişimlerden kaçının. Bazı konuların üzerinden tekrar tekrar geçmeniz gerekebilir. Yanlış anlaşılmalarada açık bir döngü içersinde olacaksınız. Cuma günü oluşan Dolunay özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde hassas konuları karşınıza getircek. Bu dönemde bir insanla tanışabilirsiniz, var olan bir ilişkiniz varsa adını koyabilirsiniz. Belkide önemli bir takım kararlar bu Dolunay’da karşınıza gelebilir."

MERKÜR RETROSU BAŞLADI. RETRODA HANGİ BURÇ NEYE DİKKAT ETMELİ? TIKLAYIN...

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI DİĞER BURÇLAR İÇİN NE SÖYLÜYOR?

Yorumlar