19 Haziran burç yorumlarınız!

Ay Merkür Karesi İletişimlerde ve Ulaşımda Sorun Çıkarabilir...Astrolog Demet Baltacı 19 haziran burçlarını yorumluyor!

19 Haziran burç yorumlarınız!

Bugün 19 Haziran Perşembe... Jüpiter günündeyiz…

Balık burcunda ilerleyen Ay sabah ve öğle saatlerinde Jüpiter ile üçgen açı yapacak. Duygusal enerjimiz yükselirken, olaylara daha iyimser yaklaşabiliriz. Aile ve yakınlarımızla ilgili konular önceliğimiz olabilir.

Akşam saatlerinde Ay, İkizler burcundaki Güneş ile kare açı yapacak ve son dördün fazında olacak. Ay son olarak 22:06’ da Merkür ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Akşam ve gece saatleri zihinsel olarak karışık ve kararsız hissetmemiz mümkün. İlişkilerimizde yanlış anlamalar ve gerginlikler söz konusu olabilir. İletişim cihazları ve ulaşım araçları ile ilgili arızalar da meydana gelebilir. Yazılı, sözlü her türlü iletişimde ve seyahatlerde tedbirli olmalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Zihninizin içindeki kavramlar arasından size engel çıkaranları ayıklamaya girişebileceğiniz bir gündesiniz. Gelecekteki hareketlerinizi gereksizce kısıtlayan engelleri aşmanız mümkün olabilir.


BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yakın çevrenizden bazı davetler alabilir, çeşitli toplantılara katılabilirsiniz. Yeni kişilerle de tanışmanız mümkün. Ancak gireceğiniz ortamlarda masraflar beklediğinizden fazla olabilir. Bütçenizi ayarlamalısınız.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Kariyer yaşamınızda sizi maddi olarak mutlu edecek gelişmeler olabilir. Görev duygunuz oldukça güçlenebilir ve her işin bugün bitirilmesi gerektiğini düşünebilirsiniz. Sabırsız davranışlarınız bazı karışıklıklar yaratabilir. Daha rahat davranın ve kendinizi çok yormayın.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yabancı kültürler ve seyahatler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Bu seyahatler uğraştığınız iş veya yüksek öğrenim ile bağlantılı olabilir. Önceden yaptığınız başvuru ve girişimlerle ilgili haberler gelebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sizden başkalarını da ilgilendiren para konularıyla ilgili düşünceleriniz olabilir. Ortak bir bütçe üzerinde çalışabilirsiniz. Bazı kişilerin kendi maddi sorunları ile ilgili fikirlerinizi sorması da mümkündür.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Detaycı ve eleştirel yönlerinizi bugün biraz geriye çekip kendinizi akışa bırakmak isteyebilirsiniz. Ancak günün şartları buna elvermeyebilir. Güne sakin başlasanız da ilerleyen saatlerde bazı karışık durumlara çözüm bulmak zorunda kalabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün yaşamdan keyif alma isteğiniz artabilir. Rahatınıza bakma isteği ana konu olabilir. Programınızı, hoşlandığınız faaliyetlere ağırlık verecek şekilde düzenlemeniz mümkündür. Bazı iş randevularınızı iptal edebilirsiniz ya da onlar kendiliğinden ertelenebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Çevreniz size, yaratıcılığınızı kullanarak çözebileceğiniz sorunlarından bahsedebilir. Bu kişilere yardım ederek kendileri için çok önemli bir iyilik yapabilirsiniz. Ancak bugün iyilik amaçlı verdiğiniz paraların geri dönemeyeceğini bilmelisiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Aile içindeki ilişkilerin, özellikle de aile büyükleriyle diyalogların son derece öne çıkacağı bir gün olabilir. Bazı eski sorunlar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ancak bugün herhangi bir konuda anlaşmaya varmak zor olabilir. Gerginlikten uzak durarak sohbetleri keyifli konulara yönlendirmeye çalışın.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili konular günün ilk yarısı keyfinizi yerine getirebilir. Öğleden sonra günlük hayatınızda kullandığınız iletim cihazları ile ilgili bazı sorunlar oluşabilir. Bu durum günlük işlerinizi etkileyebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yakın çevrenizle bir araya gelip paranızı en iyi şekilde koruma yolları hakkında görüşebilirsiniz. Finans konusunda uzman bir tanıdık size ilginç bulacağınız bazı fikirler verebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Kişiliğinizi öne çıkarmak, öneminizi gözler önüne sermek için uygun bir dönemdesiniz. Kendinizi kısıtlamayın yeteneklerinizi sergilemek için fırsatları değerlendirin. Sosyal hayatta gördüğünüz ilgi aile içerisinde bazı tartışmalara neden olabilir. Onları anlamaya çalışın.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU
 

Yorumlar