2. el kıyafet bağışı yapmak isteyenler haydi Migros'a

Ariel, Migros ve TOG'un bu yıl 7'nci kez düzenlediği Kıyafet Bağış Kampanyası başladı. 30 Kasım'a kadar süren kampanyanın detayları elmaelma'da.

2. el kıyafet bağışı yapmak isteyenler haydi Migros'a

Migros, Ariel ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliği ile hayata geçirilen ve bu zamana kadar 225 binin üzerinde çocuğun yüzünü güldüren “Kıyafet Bağış Kampanyası”nın yedincisi başladı.

Bu yıl 11 Ekim - 30 Kasım tarihleri arasında düzenlenen kampanya kapsamında, 56 ildeki toplam 1.157 Migros, Kipa ve Macro Center mağazasına getirilen kıyafetler, Ariel ile yıkanıp temizlendikten sonra Toplum Gönüllüsü gençlerin desteği ile 20 farklı ilde çocuklara ulaştırılacak. Kampanya kapsamında, 56 ildeki toplam 1.157 Migros, Kipa ve Macro Center mağazasına yerleştirilen “Ariel Kıyafet Bağışı Makinesi”ne bırakılan kıyafetler Ariel tarafından yıkanıp temizleniyor. Ardından bu kıyafetler Toplum Gönüllüsü gençlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi binlerce çocuğa ulaştırılıyor.

2017’DE REKOR KIRILDI

“Kıyafet Bağış Kampanyası” ile bugüne kadar 225 binin üzerinde çocuk, tertemiz kıyafetlere kavuştu. Her geçen yıl daha çok kişinin ilgi gösterdiği kampanyada 2017 yılında rekor kırıldı ve tam 100 bin kıyafet bağışlandı. Migros, Ariel ve TOG kampanyayı önümüzdeki yıllarda da devam ettirmeyi hedefliyor.

Procter & Gamble hakkında: Markalarıyla dünya çapında 5 milyara yakın insanın yaşamına dokunan P&G, yaklaşık 70 ülkede faaliyet göstermektedir. P&G, Türkiye’de Alo®, Ariel®, Fairy®, Febreze®, Gillette®, Head & Shoulders®, İpana®, Olay®, Oral-B®, Orkid®, Pantene® ve Prima® gibi güvenilir, kaliteli ve lider markalardan oluşan güçlü bir ürün yelpazesine sahiptir. P&G ve markaları ile ilgili son gelişmelere ve daha detaylı bilgiye ulaşmak için http://www.pg.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Migros Hakkında: Migros, yurt içinde 81 ilde Migros Jet, Migros, MM, MMM ve 5M formatları, Macrocenter ve Kipa mağazalarıyla farklı ihtiyaçlara uygun ürün çeşitlerini müşterilerine ulaştırmakta, yurt dışında ise Kazakistan ve Makedonya’da Ramstore mağazalarıyla hizmet sunmaktadır. Migros’un ana hedefi müşterilerine yaşam tarzlarına göre farklı kanallardan ulaşarak o kanallardan ihtiyaçlara hızla cevap vermek ve her kanaldan fark yaratan alışveriş deneyimleri yaşatmaktır. İyi tarım, iyi et ve en iyi kalitede ürünleri, en bol çeşit, en uygun fiyatlar ve  güler yüzlü hizmet anlayışı ile müşterileriyle paylaşmaktadır. Hane halkının ihtiyaç duyduğu temel ihtiyaç ürünlerinde Migros kalitesinden ödün vermeden piyasadaki en uygun fiyatı sağlamayı hedeflemektedir. Migros’un müşterileri ile arasında kurduğu güven köprüsü, en büyük ödülüdür. Bu başarılar, ulusal ve uluslararası otoriteler tarafından verilen ödüllerle tescillenmektedir. Migros, “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında üst üste 14. defa “Perakende Sektörünün En Beğenilen Şirketi” ödülünü almıştır. Migros, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin belirlendiği “Fortune 500 Türkiye Araştırması” listesinde Migros 16. sırada yer almıştır. Global bir bağımsız denetim firması olan Deloitte tarafından dünyadaki en büyük perakendecinin belirlendiği Perakendenin Küresel Güçleri listesinde Migros, en hızlı büyüyen 50 şirket arasında yer almıştır. Brand Finance tarafından hazırlanan Türkiye’nin En Değerli Markaları raporuna göre ise Migros, Türkiye’nin en değerli 12. markasıdır. Detaylı bilgi için: http://www.migroskurumsal.com/

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) hakkında: Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), kurulduğu Aralık 2002’den bu yana, gençlerin öncülüğünde ve yetişkinlerin rehberliğinde toplumsal barış, dayanışma ve değişimi amaçlıyor. Toplum Gönüllüsü gençler, Türkiye’nin 81 ilinde üniversitelerde 135 adet öğrenci kulübü, topluluğu veya grubu olarak bir araya gelerek, belirledikleri ihtiyaçlara göre sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri hayata geçiriyor.  Gençler tüm projeleri, vakfın ilkeleri olan farklılıklara saygı, şeffaflık ve hesap verebilirlik, yerel katılım, ekip çalışması, yaşam boyu öğrenme ve sosyal girişimcilik ilkeleri çerçevesinde hayata geçiriyor. Vakıf tüm çalışmalarıyla çevresindeki sorunlara çözüm üretebilen, kendine güvenen, girişimci ve duyarlı bir gençliğin oluşumuna katkıda bulunmayı hedefliyor. 2017 yılında, Türkiye’nin dört bir yanından 74.613 gencin katılımıyla 1.839 yerel, ulusal ve uluslararası sosyal sorumluluk projesi/etkinliği/kampanyası gerçekleştiren Toplum Gönüllüleri, projeler için yerel kaynağı da harekete geçirerek projelere yerel halkın katılımını da sağladılar. Geçtiğimiz yıl 872 akran eğitimi alan ve bu eğitimlerle güçlenen gençler 825.920 kişiye çok çeşitli alanlarda temas etti. www.tog.org.tr 

Yorumlar