2015 ikizler burç yorumunuz Dinçer Güner'den

2015 astroloji yorumlarınız Dinçer Güner'den! İşte ikizler burcu ve yükseleni ikizler olanlar...


2015 burç yorumlarınız da Dinçer Güner'den! 12 gün boyunca her burç için ayrı yazı dizimiz sayesinde detaylı ve doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. Aşk, kariyer, sağlık ve daha birçoğu...

Bugün ikizler burcunu ele alıyoruz.
15 1

Seneye Satürn’ün Yay burcunda ki seyahati ile başlıyorsunuz ve tüm sene bu etki devam edecek hayatınızda.

Satürn oldukça uzun bir süre 7. evinizde hareket edecek, ilişkilerinizi düzenleme, ilişkilerle ilgili sorumluluk alma, deneyim kazanma ve olgunlaşma süreci olacak sizler için.

Tam Satürn buradan geçerken başlayan ilişkiler türk kahvesi tadında yavaş pişen, zorlu ama temeli sağlam olabilecektir.
15 2

Satürn ilişkiler alanında sizi test ederken ilişkileri ve ortaklıkları olanlar eğer temel sağlam değilse ayrılık zilleri çalabilir sizler için.

Şimdi evli, mutlu, çocuklu modundaysanız Demet Akalın rüyaları misali, bir durup ilişkinizi gözden geçirme zamanı gelmiş demektir, eğer ilişkilerinizde su sızdıran çatlakları görmezden geldiyseniz carttt diye yollarınızı partnerinizle ayırabilir de. Partnerinizin davranışları, hareketleri size çok daha fazla batabilir, onu acımasızca eleştiri oklarınızı saplayabilirsiniz.

Bu dönem yeni ortaklaşa girişimlere ve işlere başlayacaksınız öyle parayı hemen vururum, hemencecik bütün ortaklaşa işlerim büyür gider diye beklemeyin, önce ezilecek, kavrulacak, pişeceksiniz ee bu da nerden baksanız 2,5 seneyi bulacak.

İşin güzel tarafı düşmanlarınız kendilerini net bir şekilde gösterecek ama güçlü düşmanlarla savaşmak durumunda kalacaksınız.
15 3

Özellikle bu dönemde bel ve karın bölgenize çok daha dikkat etmenizde yarar var. Yaşamınızda ki rekabet ve çekişme daha da artacak hazırlıklı olun.

Oturduğunuz yerden işkembeden ona buna saldırayım demeyin zararlı çıkacak olan siz olursunuz. Bu arada bu Satürn bu dönemde sizi evlendirirde ve bu dönem yapılan evlilikler uzun ömürlü olur, tabii hala elinizde bir ilişki olursa. Ya da bir ortakla yurt dışı odaklı işlere girişebilirsiniz, ya da partnerinizle ilişkiniz araya mesafe girerek testten geçebilir. Ya da bu dönem ilişkileriniz sizden mesafe olarak uzakta biri ile de olabilir.

Bakalım Satürn size hangi yüzünü gösterecek!
15 4